opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    26. Listopad 2014. 21:04

Ma nije bedasto. Ne pise tamo al lako moguce. S tim da je i pogodnost jer i pratnja moze s tobom biti u sobi.

cloudy
    26. Listopad 2014. 21:06

U čovječe...to je bilo pošteno poskupljenje...a sjećam se da sam na tih 500 razmišljala da i nije tak puno obzirom šta se sve dobije...

ninika11
    26. Listopad 2014. 21:06

Bas cu pitat kad cu ici na sljedeci pregled. Volim sve saznati haha bez obzira ocu ga uzeti ili ne  

renata6
    26. Listopad 2014. 21:07

Da, melo mi je to onda premalo, ak je tako neka fiksna cijena onda je sigurno po danu!!A 850 * 3-4 dana, je fina cifrica..Još ak dobije žuticu,ajojjjj!

LuKi5
    26. Listopad 2014. 21:17

Da, po danu je ta cijena, I ne moze se zabiljezit vec ukoliko je apartman slobodan ga se dobije, mislim da na porodu pitas, tako sam cula.

14.06.2014. L ♥

ninika11
    26. Listopad 2014. 21:21

Hvala ti na informacijama. 

LuKi5
    26. Listopad 2014. 21:23

Nema na cemu. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    26. Listopad 2014. 21:27

Pa oni onda baš lijepo zarade....al ajmo bit realne 850 kn po danu je puno previše....za tu cifru bi mi sestre trebale bit stalno kraj mene na usluzi...

tena123
    26. Listopad 2014. 21:40

mislilm da nije vrijedno tih para, pa onda bi bolje te pare spiskala na bebu ili na neke tretmančiće nakon poroda.
    Mene je samo strah da osoblje na porodu ne bude bahato i bezobrazno jer mi je i ovako porod stresan a kad se netko tako ponaša ja se ne znam nosit s tim i bude mi jako neugodno, nisam navikla na to i mrzim konflikte, a kasnije ako bude sve ok, ne mislim se baš puno družit s njma ta tri dana (nadam se). što se tiče cimerice dvije smo u sobi i planiram uzeti čepiće za uši zbog hrkanja..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.