Kako je u rodilištima kao na pokretnom traci, jedne na zvonu, jedne na pripremi, jedne u predrađaoni, jedne u boksu...teško se i domoć tog apartmana, kad bi čovjek znao točan termin a bogme bi si ga ja rezervirala..ha ha a ovako naše princeze i prinčevi odlučuju kad će van, pa mama ne stigne u apartman!!
Gledala sam na njihovoj stranici 850 kn je. Jedino ak je bio cardki onda je 700. Al me zanimalo dal se treba zabiljeziti ili ovako kaj si rekla ak je free
Gledala sam na njihovoj stranici 850 kn je. Jedino ak je bio cardki onda je 700. Al me zanimalo dal se treba zabiljeziti ili ovako kaj si rekla ak je free
Čekaj, čekaj, jel to po danu ili??Jel kak ćeš znat koliko ćeš ostati? Možda bedasto pitanje??
Ma nije bedasto. Ne pise tamo al lako moguce. S tim da je i pogodnost jer i pratnja moze s tobom biti u sobi.
U čovječe...to je bilo pošteno poskupljenje...a sjećam se da sam na tih 500 razmišljala da i nije tak puno obzirom šta se sve dobije...
Bas cu pitat kad cu ici na sljedeci pregled. Volim sve saznati haha bez obzira ocu ga uzeti ili ne
Da, melo mi je to onda premalo, ak je tako neka fiksna cijena onda je sigurno po danu!!A 850 * 3-4 dana, je fina cifrica..Još ak dobije žuticu,ajojjjj!
Da, po danu je ta cijena, I ne moze se zabiljezit vec ukoliko je apartman slobodan ga se dobije, mislim da na porodu pitas, tako sam cula.
14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji