Ma nije bedasto. Ne pise tamo al lako moguce. S tim da je i pogodnost jer i pratnja moze s tobom biti u sobi.
U čovječe...to je bilo pošteno poskupljenje...a sjećam se da sam na tih 500 razmišljala da i nije tak puno obzirom šta se sve dobije...
Bas cu pitat kad cu ici na sljedeci pregled. Volim sve saznati haha bez obzira ocu ga uzeti ili ne
Da, melo mi je to onda premalo, ak je tako neka fiksna cijena onda je sigurno po danu!!A 850 * 3-4 dana, je fina cifrica..Još ak dobije žuticu,ajojjjj!
Da, po danu je ta cijena, I ne moze se zabiljezit vec ukoliko je apartman slobodan ga se dobije, mislim da na porodu pitas, tako sam cula.
14.06.2014. L ♥
Pa oni onda baš lijepo zarade....al ajmo bit realne 850 kn po danu je puno previše....za tu cifru bi mi sestre trebale bit stalno kraj mene na usluzi...
mislilm da nije vrijedno tih para, pa onda bi bolje te pare spiskala na bebu ili na neke tretmančiće nakon poroda.
Mene je samo strah da osoblje na porodu ne bude bahato i bezobrazno jer mi je i ovako porod stresan a kad se netko tako ponaša ja se ne znam nosit s tim i bude mi jako neugodno, nisam navikla na to i mrzim konflikte, a kasnije ako bude sve ok, ne mislim se baš puno družit s njma ta tri dana (nadam se). što se tiče cimerice dvije smo u sobi i planiram uzeti čepiće za uši zbog hrkanja..
Sortiraj odgovore
Najstariji