i meni će biti ... već sada znam :/ samo se nadam da ćemo proć bez žutice i ostalih komplikacija pa da nam se to ne produži
Ja se sjećam da je kolegica s bivšeg posla pričala da je rodila u petrovoj i bila u apartmanu ali to je bilo pred nekih 5,6 godina...tad je bio nekih 600tinjak kn i veli da su bili super prema njoj
Nisam znala ovo za apartmane u Petrovoj! Uf, ja se isto bojim ekipe iz sobe, iako ću biti sa svojom bebicom, a i nadam se da će osoblje biti pristojno, mada im moj dragi ako vidi da su zločesti, otvoreno bude rekao da se smire. Tako je rekao i sestri kod moje ginekologice koja je vječno bila (da ne koristim onaj izraz), živčana i sada me žena dadilja čim dođem. Tako da cure, želim vam svima da imate dobro osoblje i cimerice u sobi.
Ja sam imala super cimerice u sobi, 4 nas je bilo I stvarno su bile od pomoci kad bi neka trebala na wc ukoliko se beba probudi odmah zovu. Steta sto sam bila koma pa se nisam prije skompala s njima nego tek zadnji dan kad smo nas tri cekale ako ce nas otpustit iz bolnice. :)
14.06.2014. L ♥
Luki...šta je to tolko poskupilo?uffff...al da imam para bi si apartman priuštila 100%...pogotovo zbog neograničenih posjeta...znam da ima i u sk,al ne želim razmišljat uopće o tome jer ću se zapalit a znam da mi je vjerojatno puno preskupo
Kako je u rodilištima kao na pokretnom traci, jedne na zvonu, jedne na pripremi, jedne u predrađaoni, jedne u boksu...teško se i domoć tog apartmana, kad bi čovjek znao točan termin a bogme bi si ga ja rezervirala..ha ha a ovako naše princeze i prinčevi odlučuju kad će van, pa mama ne stigne u apartman!!
Gledala sam na njihovoj stranici 850 kn je. Jedino ak je bio cardki onda je 700. Al me zanimalo dal se treba zabiljeziti ili ovako kaj si rekla ak je free
Sortiraj odgovore
Najstariji