Cure, ja vam preporučam da pročitate onu knjigu - Priče o rađanju, predivna je knjiga, lako se čita, a mislim da nam može i dosta pomoći to pročitano o porodu
i meni će biti ... već sada znam :/ samo se nadam da ćemo proć bez žutice i ostalih komplikacija pa da nam se to ne produži
Cure jel koja zna ista o onim apartmanima u petrovoj bolnici?
Cure jel koja zna ista o onim apartmanima u petrovoj bolnici?
Koliko znam, mozes ga dobiti ukoliko je slobodan kad rodis I cijena mu je oko 800 ili 900 kn. Posjete su neogranicene, imas svoj wc I TV. :)
14.06.2014. L ♥
Ja se sjećam da je kolegica s bivšeg posla pričala da je rodila u petrovoj i bila u apartmanu ali to je bilo pred nekih 5,6 godina...tad je bio nekih 600tinjak kn i veli da su bili super prema njoj
Nisam znala ovo za apartmane u Petrovoj! Uf, ja se isto bojim ekipe iz sobe, iako ću biti sa svojom bebicom, a i nadam se da će osoblje biti pristojno, mada im moj dragi ako vidi da su zločesti, otvoreno bude rekao da se smire. Tako je rekao i sestri kod moje ginekologice koja je vječno bila (da ne koristim onaj izraz), živčana i sada me žena dadilja čim dođem. Tako da cure, želim vam svima da imate dobro osoblje i cimerice u sobi.
Ja sam imala super cimerice u sobi, 4 nas je bilo I stvarno su bile od pomoci kad bi neka trebala na wc ukoliko se beba probudi odmah zovu. Steta sto sam bila koma pa se nisam prije skompala s njima nego tek zadnji dan kad smo nas tri cekale ako ce nas otpustit iz bolnice. :)
14.06.2014. L ♥
Luki...šta je to tolko poskupilo?uffff...al da imam para bi si apartman priuštila 100%...pogotovo zbog neograničenih posjeta...znam da ima i u sk,al ne želim razmišljat uopće o tome jer ću se zapalit a znam da mi je vjerojatno puno preskupo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji