Baš mi je jučer baka pričala kako je ona rodila doma a njena mama sedmero djece je doma rodila
Kaže nije bilo doktora samo babice....
A danas veli meni frendica čim uđes s vrata u bolnicu traži epiduralnu, to me spasilo... eto ti druga vremena.... ipak mi bolnica daje nekakvu sigurnost u dobar ishod u slučaju nedajbože komplikacija.
Slažem se Jojo, nisu imale nikakvog izbora a rađale su skoro pa svaku godinu, tek su se oporavile, već su opet bile trudne, neimaština, bez doktora, bez sredstava protiv bolova, bez ičega, bogami vjerujem da im nije bilo lako!!
Meni nije frka rodit u bolnici ali me već sad hvata frka od ostanka u bolnici...do sad nisam nikad bila po bolnicama pa se nadam da će sve biti ok i da ću biti samo 3 dana...
Pa da...i cimeri...i ko zna kakvo osoblje...iako se nadam ok sestrama...ali i sam taj ostanak u bolnici...sama..ok imat ću bebicu al opet...brijem da će mi mob biti na punjaču stalno da se čujem s dragim i vama tu...a da ne kažem da u ovih 7 godina kolko sam s dragim nismo bili 3 dana da nismo bili skupa...ok na početku veze nekih tjedana al praktički smo stalno skupa pogotovo zadnjih pet i pol godina kak skupa živimo...
To jednostavno moramo nekako pretrpiti,ako bude sve u redu,brzo će to proći
joj meni su se ta 3 dana cinila ko vjecnost...jedva sam cekala da idem doma...
Laura 21.08.2014 :-*
Cure, ja vam preporučam da pročitate onu knjigu - Priče o rađanju, predivna je knjiga, lako se čita, a mislim da nam može i dosta pomoći to pročitano o porodu
Sortiraj odgovore
Najstariji