opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    25. Listopad 2014. 12:29

Nisam znala da se to tako zove. U mom slucaju to je bio doktor koji se nasao tamo u trenutku kad je bebanu vec glava virila da ga pogura van brze jer su mu otkucaji poceli vec lagano padati, pa se nalaktio meni iznad pupka I u tom trenutku je beban izasao van.

14.06.2014. L ♥

tena123
    25. Listopad 2014. 14:12

kako meni to zvuči bolno

cloudy
    25. Listopad 2014. 18:08

Bome i meni...i nimalo ugodno... sad sam i to dodala na listu sa stvarima za koje se nadam da ću ih izbjeć

LuKi5
    25. Listopad 2014. 18:52

Meni nije bilo bolno jer mi je napravljeno tokom truda tako da od samog truda nisam to ni registrirala toliko.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    25. Listopad 2014. 19:02

A jel ti ostalo plavo po trbuhu?jer čula sam da se i to događa...

tena123
    25. Listopad 2014. 20:53

mene u tom slučaju više brine kako je bebici kad je tak stisne

LuKi5
    25. Listopad 2014. 21:16

Cloudy, nije. Vjerojatno jer je bebac brzo bio vani. Doslovno kako se doktor nalaktio I pritisnuo trbuh tako je bebo izasao skroz vani jer ga je babica dolje povlacila. 

Tena, bebac to nije ni osjetio, jer mu je glava vec napola bila vani pa je doktor pritisnuo mjesto di su mu nogice, malo iznad. Ne znam kako bi to opisala. Kao one gumene loptice kad jednu stranu pritisnes, druga se napuse, nesto slicno tome. :)) Vjerojatno smo imali srece da je bio on vec na izlazu, samo ga je trebalo pogurnut, jrr rucno sirenje nije upalilo, ali kad me recnula babica, on pogurnuo I ona vukla, bebonja je jednostavno izasao. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    25. Listopad 2014. 21:26

A gle....bolje i to kad razmišljam nego da se bebica pati... iako ja mislim da bebačima to ne može pretjerano naštetit nego samo pomoć pri izlasku van...

MalaMuca
    25. Listopad 2014. 23:24

Joj cure, ja bi najradije rodila sama doma, bez ikoga, samo beba i ja i gotovo. Užasavam se bolnice i osoblja i svega toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.