Sad se ubacujem nevezano za temu, idem ja sa dragim na kavu i čitam 24sata listam i vidim neko mi poznat..kad ono renata sa klokanice, kak sam se razveselila , znam da sam bas neki dan citala tu na klokanici taj clanak.. Hehe I bebinjak se isto spominje za sutra..
Sad se ubacujem nevezano za temu, idem ja sa dragim na kavu i čitam 24sata listam i vidim neko mi poznat..kad ono renata sa klokanice, kak sam se razveselila , znam da sam bas neki dan citala tu na klokanici taj clanak.. HeheI bebinjak se isto spominje za sutra..
Drago mi je da si primijetila!
zebrica
Aaaa :) zakon...nadam se da ima i na webu..baš idem potražit
Aaaa :) zakon…nadam se da ima i na webu..baš idem potražit
Izlazi samo u tiskanom izdanju, svaki petak druga tema. Bili i moj M i ja nemadugo, pa je bilo i o platnenim pelenama i tak svasta bude.
Renata nisam vidjela clanak, kaj mi nisi rekla da kupim 24? Inace ne kupujem osim kad je tak nest :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aaaa...ma ja ne kupujem novine,a bome nisam ni na poštenoj kavi koja bi uključila listanje novina bila već nekih mjesec dana...to za platnene mi je dragi rekao da je vidio i baš je bio zainteresiran pa je čak i pročitao članak i meni prenio :) tak da smo definitivno obadvoje za platnene hihi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji