ja zapalim cigaru... i znam da će me sad masa žena popljuvat, al to mi je i dr savjetovao da mi je bolje zapalit kad sam pušačica (i kad sam pušila do 7 tjedna trudnoće) nego da se nerviram... a promjene raspoloženja me pucaju jedino u vrijeme nekadašnjeg PMS-a... a tad mi i nutela pomogne
pa zašto bi te popljuvali, ja sam se jednom tako posvđala s mužem da sam uzela cigaretu i zapalila u kupaoni, ugasila sam je na pola jer mi je bilo, žao, ali sam isto tako s druge strane u cjeloj trudnoći popušila možda 5 cigara, uvijek mi poslje bude žao ali nije ni to kraj svijeta..
Ja imam neke dane u mjesecu kada sam osjetljiva i uvrijede me neke sitnice baš jako, tako me jutros opet dragi naživcirao, ja znam da se on samo šalio, a ja sam toliko to "uzela srcu" da nisam više mogla doručkovat, no nisam mu to pokazala jer znam da nekad pretjerujem. Otišla sam u sobu i uzela laptop malo gledala stvari za bebu malo ovdje i raspoloženje mi se popravilo..
ma znam da neće ništa biti, al uvijek se sjetim one teme o pušenju u trudnoći i toga kak ima onih šta vole napadati nas koje pušimo meni je rekao dr da postepeno smanjujem...da mi je dozvoljeno do desetak dnevno ali da u 8 mj i 9 mj probam to smanjit na 3-5 dnevno... ja popušim kako koji dan... nekad 3 nekad 5 nekad 8... zavisi... al najčešće ih i zagasim na pola... ili pustim da mi izgori...više mi je to nekak stvar navike imat cigaru u ruci... al da... i za probavu je dobra :) antonio... kako si mi ti? i tvoja cura?
Da za probavu su zakon ,evo ja i moja malena vodimo bitku za spavanje
,muce je grcici i nikako proc ona vristi a ja sa njom placem svasta smo do sad probali ali nista ne pomaze
.
Cure, pogotovo vi kojima ovo nije prva trudnoća.. kako izabrat grudnjak za dojenje? Mislim na veličinu.. Kako znat kolike će grudi bit kad se napune mlijekom? Baš sam danas naletila u Hm-u na grudnjake i zaključila da nemam pojma koja mi veličina treba!
Kimito - moj savjet ti je da kupiš one topiće od microfibre radije nego grudnjake za dojenje. Meni su bili puno praktičniji i ne moraš razmišljati o veličinama (a i jeftiniji su).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam si kupila u mulleru jedan samo pa valjda ce biti dobar.na blagajni sam trazila kupone za trudnice i tamo dobijes popust na grudnjake za dojenje tako da je jedan 55kn.kupila sam broj veci.bez žica je i bas ugodan i mekan pamuk.cure su ga hvalile pa se nadam da je dobar.mislim da ce biti ok velicina, pa nema ni žica ni nicega.ali i ovo s topićima je super prijedlog!! Iskreno ja se od topića ne odvajam cijelu trudnoću
Ja nisam mogla ic po 7 dana na wc od zatvora I onda bi zapalila I kavu popila da odem na wc. Bolje to nego da sam se od pustog naprezanjaza obavit nuzdu pocela prerano otvarat. Nista ne bude bebici.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji