opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    26. Rujan 2014. 20:09

Znam da nije utjeha, mojoj sestri se dogodila ista stvar kao i tebi..sad ima dva dečka i planira treće..
    Treba vremena, lagano dan za danom, oporavit ćeš se ti i dočekat jedan veliki plusić!

Marincica
    27. Rujan 2014. 15:04

Ane drži nam se! Znam tesko je...ne gubi nadu tj tek kada digneš ruke iako znam da je to jako teško ostat ćeš trudna...Vjerujem da će se pomalo sve srediti ,posložiti kockice i da ćeš bez straha,i s puno  uspjeha krenuti u nove pobjede!! 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Tina0208
    29. Rujan 2014. 09:24

e curke nemam pojma gdje da to pitam pa evo ovdje...
    jel moguce da sam dobila mengu prije nego mi je skroz stalo krvarenje od poroda??
    naime...krvarenje mi je bilo skroz minimalno i sve je upucivalo na to da ce stat..a jucer se opet pokrenulo,danas nastavlja bas onak ko da je menga.. a i boli me ko menga vec par dana trbuh..
    heeelp...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.