opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ane4
    26. Rujan 2014. 11:09

Evo i ja bih napisala svoje iskustvo.
    Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja,napokon su se ostvarile moje želje,tester je pokazao pozitivno!Sreća,smijeh,radost,sveopće veselje....Svi pregledi,kombinirani test,UZ...sve u redu,bez mučnina i trudničkih tegoba.
    Do te noći.Počeli su bolovi,nesnosni,cijela zdjelica.15+2.nekoliko pregleda,brisevi,injekcije protiv bolova,mirovanje u bolnici...
    Izgubila sam svoju srećicu u 15+6.
    Fizički ok,al psihički...slomljena.
    Zašto???Ne znam!Jel dragi Bog tako odlučio,da ima još jednog anđela??Ne znam,al ta praznina,osjećaj bezvrijednosti,ljudske nemoćnosti... Najradije bi vikala,urlala...
    Imam divne ljude uz sebe,al ta činjenica da nema dijela tebe,onog kojem si se toliko radovao,išćekivao dan da napokon ugleda svijet,da ga zagrliš,izljubiš,maziš,daš svu svoju ljubav,...toliko boli istina da se to neće dogoditi.....

ane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.