kontrast od moje... ak će moja biti ovakva vani pa ona će stalno biti aktivna... dopodne, popodne ju stalno osjetim, navečer između 9 i11 i onda negdje oko 3,4 krene tulum od jedno sat, dva... :D pa onda opet oko pol 8, što mi je najmanji problem jer sam do tad ja već budna
Moj tulumari cijeli dan i po noći spava. Pa eto ako bude tako kad se rodi sretna ja
ma kakav god da bude bit će savršen. iako mi je doktor na pregledu rekao da je on aktivan i pita me dal osjetim ja rekoh ne. tako da možda i je divljak al ja to jednostavno ne osjećam tako jako još. znam da me jednom u noći probudio u 4 tao da moguće da ima tad tulume. blago meni heheh noćno dijete
slažem se s tobom :) i iskreno, mislim da mi ako i bude noćna beba to uopće neće smetati...
pričali smo o tome dragi i ja i na kraju došli do zaključka, da ak bude noćna beba, a spavala po danu da ćemo tak i mi (odnosno ja obzirom da će on raditi)
Moj je bio hiperaktivan u trbuhu, dan noc je nesto izvodio sto je meni bilo drago jer sam bila totalno u panici pa bi me njegovo lupanje smirilo jer sam znala da je dobro. Jedino je volio spavati na CTG-u I stucati hehe pa bi ga morala svaki put ponavljat. Sestra u TA bila zivcana da joj radim vise posla. Ma ko ju hebe. Sad je miran ko bubica iako dosta zilav. Kad propuze I prohoda cemo vidit ako ce nastavit biti kao u trbuhu. :P
14.06.2014. L ♥
da bas tako, i ja..cim se smiri preko dana vec se zabrinem pa ga malko pomazim i pricam mu dok me opet ne lupi, pa sam na miru
hahhahaha da bas to mozda bi on spavao i po danu samo ja mu nedam..a bebica mojaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji