ja kad sam doma i skinem grudnjak, pogotovo navečer... skužim da mi je oko bradavice sve onak vlažno... pa smo dragi i ja komentirali da je valjda krenula lagana proizvodnja...
23.09.14 12:08
Zebrica
U zadnje tjedne često se budim po noći piskit, i tako se vratim i zaspim na ljevom boku, okrecem se i dragi me zagrli i primi me za grudi(ispricavam se na direktnom izrazu
) i veli sve ti je mokro, ja se dizem i gledam kad ono cijela lijeva strana na majici mokro, ali frisko je bilo. Gledam stiskam i skroz malo izlazi. Nisam bi osjetila dok sam spavsla da mi nesto curi, sad sam 33+1. Jel se i vama to desevalo, to je valjda taj kolostrum?
da, normalno je to i da to je kolostrum.. i krenuo mi čak i ranije… i bilo ga na l
[ul]
[li]CITIRAJTE[/li]
[li]ODGOVORITE[/li][/ul][ul]
Znaci to je to... Dobro onda hehe... Nadam se da cu onda imat mlijeka i kad rodim.[/ul]
zebrica
a ja 23+5 :) ... ninika... bude, nekima krene ranije, nekima kasnije :D ali budeš vidila da kad rodiš da će krenuti :D kako si mi ti? jel se miče bebač?
Ninika - nemoj si to raditi. Imati ćeš mlijeka. Ja ni u prvoj ni u drugoj trudnoći nisam tijekom trudnoće nikakav iscjedak imala iz dojki, pa sam prvi put normalno dojila, a tako će biti i sada...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ma ja se uopće ne zamaram time. znam da nekima ide nekima ne.. vidit ćemo hoće ići ili ne. znam čak slučajeve di je ženama u trudnoći izlazilo a kad se bebica rodila nisu mlijeka imale. tako da nema tu pravila nekoga. cloudy dobro sam. miče se. zadnjih dana je lijen al osjetim ga na dnevnoj bazi. haha. ne paše mu ovo ludo vrijeme ko ni meni
:) moja je jučer imala tulum... a danas sam ju u jednom trenu osjetila tako jako da sam pomislila da je kolut u meni napravila... sve jače i jače a što se vremena tiče... kužim jedino da joj ne paše kad je južina/sparno inače je stalno u nekom pokretu
moj će ako bude ovakav vani biti mirno dijete. ali ne znam kakav je po noći..
Sortiraj odgovore
Najstariji