opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BandB
    23. Rujan 2014. 16:13

toga je mene strah..kako kazu da se pred porod beba umiri,posto mi je prva trudnoca i sva sam u tome mislim da cu svaki dan biti na hitnoj da ce me morati tjerati...samo ga zelim osjetiti da je sve u redu 

piper
    23. Rujan 2014. 16:18

BandB moj se nije niti malo smirio a danas smo 40+4...i evo ga trenutno se frajer namješta meni pod rebra

BandB
    23. Rujan 2014. 16:24

mozda sam previse toga procitala na internetu...pa sam u strahu :( ali odlucila sam da necu vise citati određene stvari pa je sada ok. 
    Tvoj se neda van? hehe njemu je sigurno lijepo unutra :)

Iskrica1347
    23. Rujan 2014. 16:59

Ja sam 37 tjd, pa se beba nimalo nije smirila. Kao ni prva curka. Do zadnjeg dana je bila opićena skroz. Takva je i sad.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninika11
    23. Rujan 2014. 17:10

kad vas čitam dođe mi da se zapitam dal je sve ok kad je ovako miran... haha al istina je ne gnjavim ga puno..

tena123
    25. Rujan 2014. 15:10

iskreno meni je draže kad je stalno osjetim pa iako nekad nije ugodno nego kad se brinem i preznojavam zašto se ne miče, takav strah me uhvati da mi nema ništa gore, tako da smo nek ona lupa..
    he he sad sam se pošteno nasmijala kažem ja dragom idući tjedan treba počet štucanje koje ću ja osjetit i da jedva čekam jer svi njeni napredci mevesele narvno.. kaže on meni kako si grozna i okrutna želiš da se pati i štuca, ja ono pa to njima nije tako ružno kao nama.. kaže on da doktori nemaju pojma i kako mogu znat kako se ona unutra osjećai on nebi da se pati ali je to rekao baš nekim tužnjikavo-smješnim tonom

cloudy
    25. Rujan 2014. 15:22

meni su naše druge polovice tako slatke kad su u pitanju bebice.. pogotovo nerođene... moj se svaki put tak rastopi na sliku neke bebice ili na robicu :D a do pred par mjeseci je moglo najslađe dijete na svijetu proći kraj njega on bi bio mrtav hladan

Pilici
    25. Rujan 2014. 17:51

Cure kako lijecite nervozu u trudnoci? Imate li i vi ceste promjene raspolozenja?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.