Pozdrav svima
nova sam ovdje zanima me dali ima jos zena koje su nakon velike pauze ponovo trudne,
naime imam prekrasnu djevojcicu od 13g i nikako nije bilo pravo vrijeme za drugo dijete a sada se dogodilo da sam trudna sto je s jedne strane super i divan osjecaj a s druge strane se neopisivo bojim iako mi cijela obitelj i s moje i s muzeve strane izrazava potporu ipak me strah
trenutno sam u 21tj
Ovo iz c&a ima kao uzorak neki mozda mi je i zato jos za oko zapelo vise :)
zebrica
Jadra dobrodosla. Uživaj u svojoj trudnoci, a to sto imas curicu od 13g cini mi se super jer moći ce ti uskukat sa pricuvanjem djeteta a i kad naraste moći ce vise pazit na svoju seku/bracu :)
zebrica
Pozdrav Jadra...tih savjeta ce uvik biti..Svi su odjednom pametni...Naslusala sam ih se I oglusila na njih.....Znaju nekad bas biti iritantni...super sto se cura veseli, a I sto kaze zebrica vec je dovoljno velika da moze pomagati oko svega. Cestitam na sincicu I zelim ti puno srece I sto laksi porod :))
14.06.2014. L ♥
Pozdrav Jadra i dobro nam došla... čestitam ti na bebici :) a što se pametovanja tiče, možeš mislit kak je nama koje čekamo prvu bebicu kad tebi s tolkom curom pametuju.....to je valjda tako, kad si trudna svi su oko tebe puni savjeta, i svi smatraju da bi morala baš tako napraviti kad se bebica rodi
da to je zanimljivo,imam prekrasnu mogu reci djevojku i pristojnu svi imaju samo pohvale sto se tice njezina ponasanja a sada mi savjete daje (susjeda) mlada mama 20g koja je tek rodila a do jucer sam ja nju ohrabrivala da ce sve proci dobro i da nevjeruje svemu sto cuje.Mislim ima pametnih savjeta ali ako sam se ja kao prvi put uspjela u svemu snaci bez pomoci baka,susjeda i interneta (muz i ja sami kao dvije neznalice) sada smatram da ce biti lakse,a i naravno postoje ovakvi forumi gdje se mogu i pametna iskustva naci, hvala i pozdrav svima
hahahahah tek sad vidim da ste me spominjale nama je super na kraju kaj je dečko, sve živo znamo oko dečki, sve živo imamo za dečke, i mm i ja uživamo u našim haharima!!!!
url=https://lilypie.com]
U zadnje tjedne često se budim po noći piskit , i tako se vratim i zaspim na ljevom boku, okrecem se i dragi me zagrli i primi me za grudi(ispricavam se na direktnom izrazu
) i veli sve ti je mokro, ja se dizem i gledam kad ono cijela lijeva strana na majici mokro, ali frisko je bilo. Gledam stiskam i skroz malo izlazi. Nisam bi osjetila dok sam spavsla da mi nesto curi, sad sam 33+1. Jel se i vama to desevalo, to je valjda taj kolostrum?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji