A znam te iz kika... Te sam i ja htjela uzet ali sam u c&a vidjela ljepse tj cine mi se kvalitetniji pa cu te. Moram jos smislit sto ispod tog neki bodi i hlacice
zebrica
ja sam baš uspoređivala s onim iz h&m što mi ima frendica... isto...i to 100% isto... za c& ne znam
Pozdrav svima
nova sam ovdje zanima me dali ima jos zena koje su nakon velike pauze ponovo trudne,
naime imam prekrasnu djevojcicu od 13g i nikako nije bilo pravo vrijeme za drugo dijete a sada se dogodilo da sam trudna sto je s jedne strane super i divan osjecaj a s druge strane se neopisivo bojim iako mi cijela obitelj i s moje i s muzeve strane izrazava potporu ipak me strah
trenutno sam u 21tj
Ovo iz c&a ima kao uzorak neki mozda mi je i zato jos za oko zapelo vise :)
zebrica
Jadra dobrodosla. Uživaj u svojoj trudnoci, a to sto imas curicu od 13g cini mi se super jer moći ce ti uskukat sa pricuvanjem djeteta a i kad naraste moći ce vise pazit na svoju seku/bracu :)
cura se veseli, bit ce braco, sva je vazna ona ce bit starija seka i ime je vec smislila,uzivam ja u trudnoci samo sto je sve drugacije bilo ,kad sam u prvoj trudnoci isla na preglede nekako mi je bilo lakse,jednostavnije,imala sam 21g kad sam saznala da sam trudna otisla u 3mj trudnoce na bolovanje i sve je proslo savrseno od trudnoce,poroda a joj prvod kupanja nisam imala nikog uz sebe vec muz i ja polako i sve smo uspjeli srecom je bila dobra i zdrava beba,a sada su svi puni savjeta sta se sve treba raditi s malom bebom,u kave pelene previjati,kakvom kremom mazati,nekako mi je to sve cudno svjesna sam da je proslo dosta vremena ali sta se ima tu puno promjeniti
zebrica
Pozdrav Jadra...tih savjeta ce uvik biti..Svi su odjednom pametni...Naslusala sam ih se I oglusila na njih.....Znaju nekad bas biti iritantni...super sto se cura veseli, a I sto kaze zebrica vec je dovoljno velika da moze pomagati oko svega. Cestitam na sincicu I zelim ti puno srece I sto laksi porod :))
14.06.2014. L ♥
Pozdrav Jadra i dobro nam došla... čestitam ti na bebici :) a što se pametovanja tiče, možeš mislit kak je nama koje čekamo prvu bebicu kad tebi s tolkom curom pametuju.....to je valjda tako, kad si trudna svi su oko tebe puni savjeta, i svi smatraju da bi morala baš tako napraviti kad se bebica rodi
da to je zanimljivo,imam prekrasnu mogu reci djevojku i pristojnu svi imaju samo pohvale sto se tice njezina ponasanja a sada mi savjete daje (susjeda) mlada mama 20g koja je tek rodila a do jucer sam ja nju ohrabrivala da ce sve proci dobro i da nevjeruje svemu sto cuje.Mislim ima pametnih savjeta ali ako sam se ja kao prvi put uspjela u svemu snaci bez pomoci baka,susjeda i interneta (muz i ja sami kao dvije neznalice) sada smatram da ce biti lakse,a i naravno postoje ovakvi forumi gdje se mogu i pametna iskustva naci, hvala i pozdrav svima
hahahahah tek sad vidim da ste me spominjale nama je super na kraju kaj je dečko, sve živo znamo oko dečki, sve živo imamo za dečke, i mm i ja uživamo u našim haharima!!!!
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji