opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Rujan 2014. 10:08

Tina... možda ti je stalo to od poroda, a menga krenula odmah nakon toga... iako nemam pojma... ja bi da sam na tvom mjestu zvrcnula doktora... jer čitajući na internetu o tom krvarenju nakon poroda može biti da krene prestajat i da se pojača opet, pa je preporuka odmah se javiti dr., a opet na nekim mjestima piše i da može menga krenut odmah nakon prestanka lohija... nadam se da je sve ok ,,, 
    kako si mi ti?

Mum of four
    29. Rujan 2014. 10:18

Tina tako je i meni bilo..ja sam mislila da je menga,al nije samo sam se izgleda nastavila čistit,par puta mi je znalo krenut i stajat..tek nakon 4 tjedna mi je skroz prestalo

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Tina0208
    29. Rujan 2014. 10:25

ma nije ni ta bol tak jaka...al osjecam da me boli.. nije sad da lije iz mene..samo sam se nadala da staje..kad ono opet nastavak.. evo u cetvrtak ce mi bit 6 tjedana od poroda..  vidjet cu jos malo,nebi sad bas odma zvala doktora..mozda je fakat normalno.. hvala na savjetima..
    cloudy hvala na pitanju..eto dobro sam..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    29. Rujan 2014. 10:31

:) šest tjedana... kak to vrijeme leti... pa vi ste već veliki sad 

Tina0208
    29. Rujan 2014. 10:39

ma nego sta..a ko da se jos jucer nisam mogla docekati poroda..hehe
    sad mi vec i glavicu lagano sami drzimo...bas sam happy

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    29. Rujan 2014. 10:58

:) ooo pa lijepo :) normalno da si happy, kako ne bi bila 

cloudy
    29. Rujan 2014. 11:04

pa zna dijete kod koga je najljepše u rukama :) taj dio i ja jedva čekam... hihihi ... smao se nadam da neće biti obratno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.