e curke nemam pojma gdje da to pitam pa evo ovdje...
jel moguce da sam dobila mengu prije nego mi je skroz stalo krvarenje od poroda??
naime...krvarenje mi je bilo skroz minimalno i sve je upucivalo na to da ce stat..a jucer se opet pokrenulo,danas nastavlja bas onak ko da je menga.. a i boli me ko menga vec par dana trbuh..
heeelp...
danas nastavlja bas onak ko da je menga.. a i boli me ko menga vec par dana trbuh..
heeelp…
Ne znam. A koliko ti je prošlo od poroda??
Čuj, žao mi je sad plašiti te, ali ako si u par sati napunila više uložaka ili te baš jako boli, daj zovi svog ginekologa. Mojoj prijateljici se pojačalo krvarenje i ispostavilo seda su joj lumeni ostavili dio posteljice pa je onda svašta prošla.
Ali, gle, ne mora značiti da je sad i tebi isto, možda su to samo tebi tak lohije, a bolovi bi čisto lako mogli biti samo grčenje maternice jer joj treba neko vrijeme da se vrati na staro.
U svakom slučaju, ako ti sama osjećaš da je nešto sumnjivo, telefon i nazovi svog ginića.
e curke nemam pojma gdje da to pitam pa evo ovdje…
jel moguce da sam dobila mengu prije nego mi je skroz stalo krvarenje od poroda??
naime…krvarenje mi je bilo skroz minimalno i sve je upucivalo na to da ce stat..a jucer se opet pokrenulo,danas nastavlja bas onak ko da je menga.. a i boli me ko menga vec par dana trbuh..
heeelp…
to ti je normalno, meni je krvarenje stalo skroz bilo dva dana samo malo jači iscjedak pa je opet krenulo krvarit, baš sam pitala patronažnu i kaže da je sve ok, sad kaj se bolova tiče može biti kaj Boška veli jer zatezanje maternice zna bolit i vračenje u staro stanje.. a može biti ovulacija već... poigledaj na podforumu bebe krvarenje nakon poroda i ako te jako brine svakako nazz ginićku i pitaj
url=https://lilypie.com]
Laura 21.08.2014 :-*
Tina... možda ti je stalo to od poroda, a menga krenula odmah nakon toga... iako nemam pojma... ja bi da sam na tvom mjestu zvrcnula doktora... jer čitajući na internetu o tom krvarenju nakon poroda može biti da krene prestajat i da se pojača opet, pa je preporuka odmah se javiti dr., a opet na nekim mjestima piše i da može menga krenut odmah nakon prestanka lohija... nadam se da je sve ok ,,,
kako si mi ti?
Tina tako je i meni bilo..ja sam mislila da je menga,al nije samo sam se izgleda nastavila čistit,par puta mi je znalo krenut i stajat..tek nakon 4 tjedna mi je skroz prestalo
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
ma nije ni ta bol tak jaka...al osjecam da me boli.. nije sad da lije iz mene..samo sam se nadala da staje..kad ono opet nastavak.. evo u cetvrtak ce mi bit 6 tjedana od poroda.. vidjet cu jos malo,nebi sad bas odma zvala doktora..mozda je fakat normalno.. hvala na savjetima..
cloudy hvala na pitanju..eto dobro sam..
ma nego sta..a ko da se jos jucer nisam mogla docekati poroda..hehe
sad mi vec i glavicu lagano sami drzimo...bas sam happy
ma nego sta..a ko da se jos jucer nisam mogla docekati poroda..hehe
sad mi vec i glavicu lagano sami drzimo…bas sam happy
Svaki novi tjedan, naprosto će te oduševljavat!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji