opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    22. Rujan 2014. 14:10

joj bas super...da..haljinica na bacanje za curice...
    hehe...slazem se s renatom u vezi mmame...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    22. Rujan 2014. 14:12

pa baš zbog mmame i kažem :) jer fakat se nikad ne zna,... ali eto, na zadnja 2 uzv-a je gledao, a bome i ja s njim, s tim da na onom prvom je bio i dragi .. znači 6 očiju... i nismo ništa vidjeli... s tim da je ovaj zadnji potrajao nekih 20ak min pa bi se valjda nešto vidjelo da se imalo za vidjeti 

renata6
    22. Rujan 2014. 14:14

Cloudy u svakom slučaju otkrit ćeš na porodu!

Tina0208
    22. Rujan 2014. 14:29

ja sam ti pitala na svakom ultrazvuku za spol...tako mi je 5 razlicitih doktora reklo da je curica... bila sam bas u strahu zbog toga jer doma spremno sve rozo..hehe... pogotovo nakon mmaminog poroda...uh...

Laura 21.08.2014 :-*

Mum of four
    22. Rujan 2014. 14:45

Moja curka na ultazvuku nije bila sramežljiva...skroz raširila nogice tako da smo mogli jasno vidjet da nema nikakvog visuljka

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Pilici
    22. Rujan 2014. 14:58

Cloudy kolko dođe u h&mu to odjelce, ima slicno u c&a moram dragog nagovorit da idemo u shopping 

zebrica

cloudy
    22. Rujan 2014. 15:06

ja nisam u h&m uzela... u kiku, pred nekih mjesec i pol je bilo 115 kn... ali u potpunosti isto kao i ovo iz h&m... :)

Pilici
    22. Rujan 2014. 15:07

A znam te iz kika... Te sam i ja htjela uzet ali sam u c&a vidjela ljepse tj cine mi se kvalitetniji pa cu te. Moram jos smislit sto ispod tog neki bodi i hlacice

zebrica

cloudy
    22. Rujan 2014. 15:31

ja sam baš uspoređivala s onim iz h&m što mi ima frendica... isto...i to 100% isto... za c& ne znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.