joj bas super...da..haljinica na bacanje za curice...
hehe...slazem se s renatom u vezi mmame...
Laura 21.08.2014 :-*
pa baš zbog mmame i kažem :) jer fakat se nikad ne zna,... ali eto, na zadnja 2 uzv-a je gledao, a bome i ja s njim, s tim da na onom prvom je bio i dragi .. znači 6 očiju... i nismo ništa vidjeli... s tim da je ovaj zadnji potrajao nekih 20ak min pa bi se valjda nešto vidjelo da se imalo za vidjeti
ja sam ti pitala na svakom ultrazvuku za spol...tako mi je 5 razlicitih doktora reklo da je curica... bila sam bas u strahu zbog toga jer doma spremno sve rozo..hehe... pogotovo nakon mmaminog poroda...uh...
Laura 21.08.2014 :-*
Moja curka na ultazvuku nije bila sramežljiva...skroz raširila nogice tako da smo mogli jasno vidjet da nema nikakvog visuljka
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Cloudy kolko dođe u h&mu to odjelce, ima slicno u c&a moram dragog nagovorit da idemo u shopping
zebrica
ja nisam u h&m uzela... u kiku, pred nekih mjesec i pol je bilo 115 kn... ali u potpunosti isto kao i ovo iz h&m... :)
A znam te iz kika... Te sam i ja htjela uzet ali sam u c&a vidjela ljepse tj cine mi se kvalitetniji pa cu te. Moram jos smislit sto ispod tog neki bodi i hlacice
zebrica
ja sam baš uspoređivala s onim iz h&m što mi ima frendica... isto...i to 100% isto... za c& ne znam
Sortiraj odgovore
Najstariji