opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    22. Rujan 2014. 14:04

:) pa bilo nam je iskreno svjedeno, cura ili dečko... ali kad sam čula (sad po drugi put, a dva put je dva put :P) da je cura moram priznati da sam bila baš sretna :D mislim, i da je dečko bilo bi ok, ali ovak ipak imam veći izbor robice :) nadam se samo da će i ostati curica hihi

renata6
    22. Rujan 2014. 14:06

cloudy

:) pa bilo nam je iskreno svjedeno, cura ili dečko… ali kad sam čula (sad po drugi put, a dva put je dva put :P) da je cura moram priznati da sam bila baš sretna :D mislim, i da je dečko bilo bi ok, ali ovak ipak imam veći izbor robice :) nadam se samo da će i ostati curica hihi

Ak je curica onda je curica! Mislim da joj ne bude ništa naraslo!Iako mmama ima više iskustva s time!

renata6
    22. Rujan 2014. 14:04

Lanna pozdrav! Sve normalno, ako dojiš na zatjev, ne moj ništa obroke izbacivati, oni znaju imati takav period spavanja ili ih naprosto nešto mući, zubići, probava,..
    Prebaci se na forum bebe, da ne opterećujemo ove naše trudnice sa slatkim mukama!

Tina0208
    22. Rujan 2014. 14:10

joj bas super...da..haljinica na bacanje za curice...
    hehe...slazem se s renatom u vezi mmame...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    22. Rujan 2014. 14:12

pa baš zbog mmame i kažem :) jer fakat se nikad ne zna,... ali eto, na zadnja 2 uzv-a je gledao, a bome i ja s njim, s tim da na onom prvom je bio i dragi .. znači 6 očiju... i nismo ništa vidjeli... s tim da je ovaj zadnji potrajao nekih 20ak min pa bi se valjda nešto vidjelo da se imalo za vidjeti 

renata6
    22. Rujan 2014. 14:14

Cloudy u svakom slučaju otkrit ćeš na porodu!

Tina0208
    22. Rujan 2014. 14:29

ja sam ti pitala na svakom ultrazvuku za spol...tako mi je 5 razlicitih doktora reklo da je curica... bila sam bas u strahu zbog toga jer doma spremno sve rozo..hehe... pogotovo nakon mmaminog poroda...uh...

Laura 21.08.2014 :-*

Mum of four
    22. Rujan 2014. 14:45

Moja curka na ultazvuku nije bila sramežljiva...skroz raširila nogice tako da smo mogli jasno vidjet da nema nikakvog visuljka

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Pilici
    22. Rujan 2014. 14:58

Cloudy kolko dođe u h&mu to odjelce, ima slicno u c&a moram dragog nagovorit da idemo u shopping 

zebrica

cloudy
    22. Rujan 2014. 15:06

ja nisam u h&m uzela... u kiku, pred nekih mjesec i pol je bilo 115 kn... ali u potpunosti isto kao i ovo iz h&m... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani