opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    21. Rujan 2014. 12:18

Kokolina slazem se da je lakse pomagalo mi je prvih 3-4 tjedna a poslije smo na body i hlacice presli :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    21. Rujan 2014. 12:20

I meni se one čine super :) i isto mislim da će biti super prvih dana,tjedana :)

LuKi5
    21. Rujan 2014. 12:53

Kokolina, slazem se.Bodi benkice su zakon stvar. :)) Upravo to sto je rekla Tea, nakon milijun prematanja sama sam sebi postala smijesna kako mi je to bilo tesko I strasno u pocetku, a sad ide za cas. Takoder oblacenje preko glave, bez problema. Cas posla. :))

14.06.2014. L ♥

Tejuska♡
    21. Rujan 2014. 13:00

Heheh jel da Luki i meni je sad smjesno kad mu to u par sekundi navucem i isto tako je i sa pelenama :D i s njima sam se mucila kad se on koprcao hehe sad je to sve lagano :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    21. Rujan 2014. 13:15

slobodno jedan, dva kompletića i 50 uzmite, oni su i sa 53 cm rođeni "skvrčeni" i mirni pa za prve dane ja mislim svakoj bebi stane 50, 56 smo nosili evo skoro 2 mj, malo manje, sad smo na 62, 68 sa 2 mjeseca i par dana... rođen je 3220 i 49 dug

url=https://lilypie.com]

Iskrica1347
    22. Rujan 2014. 11:33

Ja sam toliko trula danas da to nije normalno... užasno sam spavala, žgaravica me muči cijeli dan. Već se sat vremena spremam ići van ili nešto po kući raditi i ništa - nula bodova. Samo se omuhavam... Mislim da ću se sada ipak natjerati, a možda i prilegnem opet malo...
    Što se tiče bodića, ja većinu toga imam od P, tako da ne moram brinuti. Imam i 50 i 56 dosta, ali uvjerljivo najviše imam 62 i 62/68... Mislim da je P to dosta dugo nosila. Nemam pojma koliko mi je beba sada velika, ali P je bila rođena sa 50 cm pa je ipak bar jedno 2 tjd nosila 50. Onda smo odmah prešli na 56 i vrlo brzo na 62...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    22. Rujan 2014. 12:08

Iskrice... i meni je danas baš neki šugav dan...kolko sam jučer bila poletna, danas ništa... vjerojatno i zbog ovog sivila i kiše vani... a i prehlada me uhvatila...nos začepljen, katastrofa... 
    a što se bodića tiče... ja možda uzmem 1 veličine 50 za izlazak iz bolnice, ali zavisi kolko će mi pred kraj biti procijenjena beba... jer ja sam imala 55cm kad sam se rodila... a dr mi je rekao da je bebica sad negdje između 36 i 37cm... tak da ni sama nisam pametna... to smo baš dragi i ja komentirali pa smo zaključili da to stignemo i pred sam kraj uzet 50 ako nam se pokaže da nam treba

bigica
    22. Rujan 2014. 12:50

ni meni se nis ne da! danas je bas bljak dan, taman za spavanje i premjestanje s kreveta na krevet. srecom ja sam gnijezdenje obavila prosli tjedan pa sad ljencarim, spavam i trpam u sebe po cijele dane  sve sam detaljno pospremila - a podove sam prala spuzvicom (velicina one za pranje suda) koliko sam bila luda xD, robica je oprana, opeglana i slozena, torbe za bolnicu spakirane i sad samo cekamoooo!
    p.s. ja nemam nista velicine 50, sve mi je 56 i 62

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Iskrica1347
    22. Rujan 2014. 12:59

Ma ovo 50 može uvijek netko kupiti dok ste u bolnici. Danas bar ima hrpu dućana posvuda, lako se zaletiti u jedan od njih..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.