opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    20. Rujan 2014. 17:44

:) hvala ti...ne znam kolko je to super što se robice tiče.jer baš sam jučer komentirala da bi samo u kiku mogla kupujući doć do bankrota...a di su druge trgovine   al iskreno...presretna sam zbog curice :)

• inana2
    20. Rujan 2014. 17:57

Ja sam za sad kupila samo dva bodica jedan 56 i jedan 62, par tutica sam dobila ali neznam koji su broj, izbrisalo se na etiketi. Nekako cekam sto cu jos dobiti od robice da nekupujem visak.
    A ono sto usparam na robici mogu potrosit na druge stvari za bebu. 

Kokolina
    20. Rujan 2014. 20:39

Curke kupila sam danas 2 rucnika s kapuljacom u Kiku. I odlicni su na dodir. A kostaju 45 kn!!!!! 
    E da,ak cete ih ici kupovati, imate 2 "vrste". Jedne su marke Ergee i te su 100% pamuk. Druge su 80% pamuk i ostatak nekaj drugo. Ugl, ja sam kupila ove 100% pamucne. Eto, cisto da znate 

tena123
    20. Rujan 2014. 21:28

kokolina baš sam ja to pisala negdje za te ručnike s kapuljačom jer su u kiku jeftinije očito nego igdje dalje, bar što sam ja vidila cjene a i što su ovdje pisale cure.
    ja sam uzela samo jedne gegice 50 za izlazak iz bolnice kako je cura isto veća sve se bojim da neće stati u to, ali zato je sve ostalo raznih veličina imam od 56 do 82.. tako da neće biti frka, a svima koji kupuju govorim da uzmu veće veličine jer lako ja to malo podvrnem a ako je malo mogu se slikat..
    do sad smo več dosta nakupili robice sad ćemo vidjet dalje..

LuKi5
    21. Rujan 2014. 09:29

Bas sto tena kaze. Lakse je podvrnut nohavice I rukave, a I opcenito oblaciti novorodenoj bebi nego trpat u nesto sto je na knap. Mene je spasilo sto su bili veci brojevi pa sam ga manje morala mrdat kod prematanja. Prva prematanja su mi bila sokovi dok se nisam navikla, bas sam bila preplaseni cijela posto mi je prvo dijete, tako da mi je pasalo da su veci brojevi bodi benkica I tutica. :)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    21. Rujan 2014. 09:31

Ispricavam se na greskama. Pisem preko mobitela pa pobjegne 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    21. Rujan 2014. 11:27

Tog presvlačenja je i mene strah...pogotovo oblačenja preko glave...ali da vam se pohvalim...danas sam sva neka vrijedna :) druga tura veša se pere...uskoro će i treća,a ja imam generalno čišćenje kupaone  valjda me ovo sunce koje je napokon zasjalo pokrenulo

Tejuska♡
    21. Rujan 2014. 12:13

Cloudy i kod mene se mnogo tura pere ali mene ovo sunce usporava samo mi je vruce i bljak :/
    Ma da mi je drago jer ce mi se ves brzo posusiti hehe :))
    I mene je bilo jako strah presvlacenja opcenito a tek preko glave uhh a sad to tup tup i gotovo za cas budete vidjeli sve cete znat kad dode vrijeme :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kokolina
    21. Rujan 2014. 12:16

zato su meni najbolje one bodi-benkice! njih ne oblačiš prek glave pa je nekako lakše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.