opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    20. Rujan 2014. 13:24

LuKi,...da, da curica je u pitanju... valjda  
    mmama.... hvala ti :) znači da se ne zamaram puno s 56... jer 50 uopće nemam, a kad sam čula da je beba veća sam i odustala od te veličine... imam nekih 10ak stvari sveukupno 56..što bodija što benikca...valjda će mi to biti dosta...il da si nadokupujem još možda koju?  znači mogla bi i 68 možda uzeti pa da imam za tamo kad beba bude 2, 3 mj... ubiše me te veličine

ninika11
    20. Rujan 2014. 15:28

moj ima busku vecu i glavu hahaha.. tako da nisam pametna sto se robice tice. uzimala sam mu bodice i benkice vel. 56 i 62. ispod 56 ne idem..tj danas sam mu kupila to hahah valjda ce mu bit ok

cloudy
    20. Rujan 2014. 15:30

Ooo i tvoja beba ima veću glavu...dobro,nisam jedina :) moja je cijela veća,bucmasta i glavata

ninika11
    20. Rujan 2014. 15:32

al nisu mi upisali koliko je tezak. hahaha tako da ono. al po mjerama ima glavu vecu i busku vecu. a mislim nema na koga sitan biti.. hehe vidit cemo kaj ce rec sad pocetom desetog mjeseca...

BandB
    20. Rujan 2014. 15:57

i moj je veći nego sta bi trebao biti hahaha ali bolje da je veci nego manji  ja sam najvise toga uzimala 62...samo nekoliko bodića imam 56 a piđamice i kompletiće sve 62...hmmmm mozda bi ipak mogla jos nesto 56 kupiti  izludi me ovo, vec sam brdo toga kupila a sve me strah da ce biti malo pa neznam kad da stanem uffffff

cloudy
    20. Rujan 2014. 16:18

Bandb...razumijem te...ja imam toga dosta 56 sad krećem sa 62...problem mi je što ne znam kolko će to dugo nosit...
    Ninika...moja cura.je očito gene od dragog pokupila...mene je kilaža iznenadila 785g a bilo je 22+7 po svim mjerama ispada 25+1 veli dr...

BandB
    20. Rujan 2014. 16:45

ma ja imam za sada 20ak kom bodića (od toga samo 4 kom broj 56) i sve me strah da mi nece biti dosta pa sam odlucila da drugi tjedan idem do Italije po jos nekoliko...bila sam zbunjena sa tim velicinama ali sada sam jos vise  ja sam si to nekako objasnila da mu za pocetak treba 56 ali dok mu stavim pelenu i dok ga povezem itd da mu treba broj veci, jos je i po mjerama napredniji za tjedan i pol...hmmm tako da sada sam jakkooooo zbunjena...haha

cloudy
    20. Rujan 2014. 17:09

Ma ja mislim da je 56 ok i s pelenama....bar se nadam

cloudy
    20. Rujan 2014. 17:10

Al da je komplicirano je 

LuKi5
    20. Rujan 2014. 17:17

Cloudy cestitam na curici...za curice ima toliko puuuno robice slatke... uzmete 56 na pocetku I na miru ste...mislimda smo mi imali 2 tutice 56, a sve ostalo 62. :))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.