opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    19. Rujan 2014. 15:48

Meni je Lidl super za sve samo ne hranu. Odjeće za klinca sam tamo kupila stvarno puno i sve je super i kupila sam mu škrinju drvenu za igračke isto je odlična, ali hranu ne volim tamo kupovati iz istog razloga koji me mmama rekla. Nemam pojma čije su to marke, tko to proizvodi, ništa...

cloudy
    19. Rujan 2014. 15:49

meso iz lidla ti je ppk :) odnosno iz karlovca... i sve iz onog frižidera sa svježim mesnim proizvodima :) a sve ostaloo mi je prefino..i čokolade naravno, ali i grickalice, sirevi, ma sve :D a što se konzuma tiće i kod mene je vlasnik također zaslužan za dio nezadovoljstva i manjka ljubavi prema njima... plus tu kod nas redovno se čeka minimalno 20 min na red za blagajnu (ne zbog gužve nego zbog lijenosti i sporosti žena koje rade tamo) tak da mi je to ono zadnja, zadnja opcija... il baš ak moram ubit sat, dva vremena onda

lonny
    19. Rujan 2014. 16:26

Nisam ni ja bas fan Todorića, al kad mi je preko ceste 
    A za Lidl provjereno znam da im je povrče svježe i dobro,  a ne odleđivano i što ja znam kakvo sve drugdje ne prodaju.

Pilici
    19. Rujan 2014. 16:58

Curke mene svekrva sad bas razveselila. Kupila nam dekicu i dva bodica dugih rukava  .
    U lidlu imamo obicaj kupovat grckalice sokove cokolade, kupila sam si i haljinu i zadovoljna sam, al nisam bas vidjels djecju robicu, odnosno nisam nikad obracala paznju bas mi mogla malo :) 
    A kaj velite na robicu iz nercatora

zebrica

cloudy
    19. Rujan 2014. 19:53

za mercator ne znam... a lidl ti nema stalno robicu za bebe nego znaju imati na onim njihovim posebnim akcijama... bila je jedna pred nekih 2-3 tjedna, mjesec dana... tako nešto (više ne znam jer mi u zadnje vrijeme, vrijeme leti ko blesavo) tako da treba pratit reklame i kataloge njihove :)

Iskrica1347
    19. Rujan 2014. 20:33

Lidl dječja odjeća je provjereno super. Imam od P i sada je super i za D ko nova je. A vrlo je povoljna. Samo se treba zaletiti isti dan kad najave akciju, jer se brzo razgrabi.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

LuKi5
    20. Rujan 2014. 11:21

Todoric mi se posebno zgadio kad sam cula da je tokom onih poplava kada je ljufuma prijeko bila potrebna voda, povisio cijenu vode na 18 kn. To bas mora biti dubre samo takvo da se bogati na nesreci.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    20. Rujan 2014. 11:22

*ljudima

14.06.2014. L ♥

cloudy
    20. Rujan 2014. 11:30

curke... opet mene muče veličine robice za bebe... dakle... kad beba izađe iz rodilišta (prema sadašnjim prognozama u 23 tjednu je veća beba odnosno 785 grama za sad) dal će mi trebati manji brojevi od 56? jer sad gledam na nekoj stranici veličina robice 50 za dob 0-1, 56 za dob 1-2... pa me to buni...jer mi smo 56 krenuli kupovati

piper
    20. Rujan 2014. 11:37

cloudy ja nisam uzimala apsolutno ništa manje od 56 jer držim se teorije da ako bude na granici između brojeva dok mu stavim pelenu bolje da mu je malo komotnije a rukaviće uvijek mogu podfrknuti a i bude mi sva robica trajala dulje vrijeme a ne da za dva tjedna moram sve mijenjati jer tko zna kojom brzinom bude rastao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.