Bok curke! Evo ja dosla samo reci da mi je srce veliko kuca i pucam od ponosa. Moj mali veliki decko tako dobro reagira na vrtic, da ja ne mogu k sebi doci. Dijete mi je izgleda mnogo zrelije nego sto sam ja mislila. Sram me priznati, ali malko sam ga podcijenila.
Bok curke! Evo ja dosla samo reci da mi je srce veliko kuca i pucam od ponosa. Moj mali veliki decko tako dobro reagira na vrtic, da ja ne mogu k sebi doci. Dijete mi je izgleda mnogo zrelije nego sto sam ja mislila. Sram me priznati, ali malko sam ga podcijenila.
wauuu...bravo za Maksima... sad se bar i ti stignes malo odmorit dok je on u vrticu..
Laura 21.08.2014 :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
lonny dobro nam dosla.. reci nam nesto o sebi..
od kud si..jesi li trudnica,ako da u kojem si tjednu trudnoce.. jel znas sto nosis..gdje ces rodit??
pa da te malo upoznamo..
lonny dobro nam dosla.. reci nam nesto o sebi..
od kud si..jesi li trudnica,ako da u kojem si tjednu trudnoce.. jel znas sto nosis..gdje ces rodit??
pa da te malo upoznamo..
Hvala ti
Trudnica sam, danas nam je 27+2. Iz Karlovca sam, tu ću i roditi, u općoj bolnici (nije da imam izbora osim da u drugi grad)
Termin mi je 16.12.
Vjerojatno je curica, ginekologica mi ne želi reći onako konkretno sa sigurnošću, nego svaki put kad dođem na pregled mi kaže da koliko vidi da je curica.
Prije sam ju zvala mišica, sad sam ju poćela zvati skočimiš, nije normalno koliko je aktivna. Baš sam rekla dragom da smo nadrapali ako je aktivnost u trbuhu pokazatelj aktivnosti kad se rodi
Vidim da raspravljate o gnježđenju, mene je za sad uhvatilo samo u glavi, nikako da se konkretno nečega primim, samo stalno mozgam o svemu što bi trebala napraviti.
Za sad živimo s mojom mamom i sestrom, sređujemo stan, a kojim tempom du radovi useljavat ćemo se 3-4 tjedna pred porod i to me malo mući.
Ali se tješim da ću lijepo sjesti u fotelju i kao kraljica samo naređivati kuda što da stave i poslože
Kad ste vi počela nabavljati stavri za bebača, ja nemam još ništa osim par benkica i čarapica koje seka, odnosno njen dragi kupi kad naleti jer ne mogu odoliti
Nekako sam sva u nabavci ploćica i traženju majstora i sl. za stan i djeluje mi da imam još puuuno vremena. A onda me uhvati panika dal ću sve stići.....
Užasno sam se uljenila, stalno mi se spavai sve odgađam za kasnije
Proudmomy :) stvarno lijepe vijesti :), kao što Tina kaže, bar se sad možeš malo odmoriti dok je Maksim u vrtiću :) ma, njemu je tamo sigurno zakon s klnicima, nova prijateljstva, možda ljubavi
Evo ovo nam je drugi i zadnji tj privikavanja, tak da tek od sljedeceg tjedna ostaje full time u vrticu. Mozda i uspijem uhvatiti koju minuticu za odmor onda, nakon sto napravim generalku doma i obavim sve ono sto inace ne stizem. :-)
Evo ovo nam je drugi i zadnji tj privikavanja, tak da tek od sljedeceg tjedna ostaje full time u vrticu. Mozda i uspijem uhvatiti koju minuticu za odmor onda, nakon sto napravim generalku doma i obavim sve ono sto inace ne stizem. :-)
kava, kava i kava... hahahah to je ono kaj ne stižem nezz za tebe... topla kava mislim
url=https://lilypie.com]
Bas mi je drago da se dječak tako lijepo priviknuo! Bravo za njega...
A ti svakako nadi malo vremena i za sebe, zaslužila si!
Krešimir 19.08.2014. <3
Draga tak sam ponosna na M...a mogu mislit kako si tek ti kao majka...znala sam da će se on tak lijepo uklopit i da neće bit problema
BTW ak trebaš pomoć oko čišćenja ja sam ti jako efikasna sad dok me drži gnježdenje...mogu ponijet i svoju četkicu ako treba
e a onda te se necemo moci rijesiti tu na forumu jer bus imala puno previse slobodnog vremena...hehehehe...
sala mala...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji