opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    18. Rujan 2014. 18:29

Ako je neka od vas voljna,i kod mene bi trebala generalka....kad me uhvati gniježđenje vraćam uslugu heheh....a dragi nikako dočekat da me krene hvatat

bubica11
    18. Rujan 2014. 18:39

Mene nije nis uhvatilo.termin za 17 dana a ja ful opuštena i lijena

18. Rujan 2014. 18:47

Hahahaha, termin za 12dana, još ništa od gniježđenja....osim onog svakodnevnog....valjda sam se ispucala prije mjesec dana kad smo malko preuređivali!!!

Iskrica1347
    18. Rujan 2014. 18:52

Proudmommy - baš mi je drago zbog Maksima..
    Ja sam već oprala hrpu veša, i čak sam opeglala jedno 2,5 mašine.. :)
    A prehlađena sam katastrofa opet... Nos mi curi ko vodopad i sva sam nikakva..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    18. Rujan 2014. 18:55

:) možda to ne djeluje na sve heheh
    Iskrice...čujem od masu ljudi da su bolesni i prehlađeni...čini se neka viroza hara...drži se :)

Iskrica1347
    18. Rujan 2014. 19:00

Ma najgore mi je kad sam prehlađena ovak dok sam trudna, jer si nemrem konkretno pomoći...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    18. Rujan 2014. 19:08

Čaj s medom i limunom :) i probaj se inhalirat s kamilicom...ja se isto bojim da nešto negdje ne pokupim...jer inače sam baš takva..čim netko kraj mene 2 puta kihne ja već bolesna...

Pilici
    18. Rujan 2014. 20:49

Dobrodošle nove cure :)
    Iskrice brz oporavak odmaraj...
    Tina bome ja prala robicu sad neki dan samo proprala pa cu poslzit u komodu(posto je dosad u vrecama bila) i gledam ima puno robice al treba jos tog dosta i kupit.dekicu zasad imam jednu moram se opskrbit isto i rucnici. I ja sam isto alergicna da mi je nesto prljavo il dugo stoji ili mi nemiris. Haha a djevica u horoskopu sta ces . Jesu prosli grcici od onih kapi tina? 
    Cloudy ti su dosta informirana di sta ima, javi mi ako vidis kakvu akciju za dekice ili rucnike hehe 
    Kako ste ostale trudnice?

zebrica

cloudy
    18. Rujan 2014. 21:03

Zebrice :) javim...sutra možda ako uspijem idem do kika pa ću vidjet šta tamo ima...a ako ne zaletit ću se u manu...tamo uopće nisam još bila :)  kako si mi ti?

Pilici
    18. Rujan 2014. 21:23

E prije tjedan dana sam bila u mani onak imali su par stendera sa snizenjima čak i za male.mada sam ja sebi isla po majice neke duže i super naletila.dvije majice pamucne za 26kn i jedna malo finija snizena sa 90kn na 30. 
    Super smo veselim danas bilo na pregledu, imamo 2069g okrenuta bebica vec u polozaj za porod.

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.