opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    19. Rujan 2014. 13:42

Curke ja jučer bila nabrzaka u Ikei. Mislim, tih nabrzaka je bilo samo 2  sata doslovnog marširanja po Ikei jer je to sve nemoguće pregledat za 2 sata. a mene noge ubileeeeeeee . no dobro, možda mi pomogne da se otvorim napokon .
    uglavnom, oni ručnici s kapuljačom su dobri i najjeftiniji (mislim da su 45kn), samo kaj nema boja ručnika za curkice, pa nisam uzela (ima samo plavi i neki šareni sa zeleno narančastim). tak da ću po ručnike ići u kik. 
    kadice vam nisu loše, pogotovo za 40kn. manje jesu, ali nisu premale, čisto ok. 
    ja sam uzela samo organizator koji ću stavit na zid pokraj komode za presvlačenje i unutra kremice, pelene i tak...

cloudy
    19. Rujan 2014. 13:48

:) kokolina...hvala na infu :) imaju u kiku super ručnika... isto negdje 40ak kn...bar ih je bilo kad sma ja bila pred mjesec dana nekih :)

lonny
    19. Rujan 2014. 14:15

Inače, prijateljica, koja je na proljeće rodila drugo dijete, mi je rekla da joj je super robica iz Lidla, da je jeftina i kvalitetna, a da izbjegavam supermarkete tipa Kauflanda, Konzuma, Interspara i sl jer se nakon jednog do dva pranja sve rastegne.

cloudy
    19. Rujan 2014. 14:21

to za kaufland sam i ja čula... konzum ne očekujem neku kvalitetu (općenito volim izbjeći konzum u širokom luku, pogotovo njihove mesne proizvode), za interspar nisam imala info, a lidl vjerujem da je super jer je odjeća za odrasle super :) a i svi ostali proizvodi iz lidla su mi za čistu peticu

lonny
    19. Rujan 2014. 14:24

Nije baš tema, ali zašto izbjegavaš mesne proizvode u Konzumu.
    Pitam jer mi je Super Konzum doslovno preko ceste pa mi je najjednostavniji.
    Sad si me zabrinula, baš zbog trudnoče

cloudy
    19. Rujan 2014. 15:21

iz razloga koje je napisala pčelica... em im smrdi tamo di prodaju meso, odnosno ide smrad od one njihove mesnice koja se od iza nalazi...i to ne u jednom konzumu nego sam u više njih naletila... jednom smo uzeli meso koje je odozgora izgledalo super, lijepo crveno, ko da je svinja taman zaklana, kad ono unutra...fuj, crno zelene boje... drugi put smo uzeli čevape njihove i dok su se pekli zasmrdili su mi cijelu kuću, bacili ih van ni pas se nije oko njih zadržavao nešto pretjerano dugo... tako da... nekak mi je konzum zadnja opcija...

cloudy
    19. Rujan 2014. 15:21

a sve meso uzimamo u lidlu ili domaćim mesnicama za koje znamo od kud je meso...

mmama2
    19. Rujan 2014. 15:38

vidiš kak se razlikujemo, ja recimo ne volim konzum općenito jer je todorićev ;) ali lidl mi je zadnja opcija jer tek tamo nezz od kud kaj je.. osim čokolade, njihove su najfinije ikada...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.