Cloudy rade si uzmi malo vece vise komada a par komada skroz malih jer iocak ce ti brzo prerast. Rade joj potfrknes malo.
Jučer sam bila u metrou i imate prekrasne velike(i mekane) rucnike po 20kn i one malo manje po 10kn. Ja sam si uzela za bolnicu. Da imam nove za bolnicu.
zebrica
:) tak sam nekak i ja mislila ... znači onda je 62 od 2-4 mj ili kako? jer da si znam planirati koliko još čega trebam u kojoj veličini :)
Zebrice :) super za ručnike :)
Nama je to isto bilo problem, pa smo uzeli 56 jer smo racunali kao bolje da mu je malo vece nego da ga stisce. Opet sve ovisi o kroju. :)
14.06.2014. L ♥
pa da... kad ne znam kolka će mi beba biti...da bar nije prva, pa da mogu usporedit bilo bi mi lakše... ovak napamet mi je katastrofa... i sad ti budi pametan kolko uzet čega u veličini 56, kolko u 62 i tak dalje
Daa...a oni to tako brzo prerastu. Mom je sa misec dana br. 56 bio na knap. Tako da mu od onda stavljam 62...s tim da jednu zatvorenu tuticu 62 koja nema otvor za stopala vise uopce ne moze nositi jer je premala. Tako da smo mi odma u startu uzimali vece. On je misec dana narastao 7 cm. Roden s 50, nakon mj. 57, s 2 mj. 61 I sad nam je u ponedjeljak kontrola s 3 mj. I tjedan dana, a kad smo ga samostalno mjerili prije par dana ispalo je da ima 64 cm. Sad cemo vidit sto pedijatrica kaze. Raste ko iz vode :))
14.06.2014. L ♥
:) pa tog je i mene strah...i koju mu sad veličinu oblačiš? jer ne znam kolko bi čega kupila odnosno kolko koja veličina od prilike traje? i da... nemam pojma dal da kupujem išta s kratkim rukavićima ili sve uzimam dugo..ipak mi je termin sredina 1. mj....
Sad mu oblacim nesto 62, nesto 68. Ne trebaju ti kratki rukavi jer je zima. Velicine su 50-0-1 mj., 56 do 4 mj. ; 62 4-6 mj. ; 74 6-9 mj. I 80 za 9-12 mj. Mi smo nasem stavljali kratke tek nakon misec ipo kad je bas bilo vruce jer dok su jos novorodencad moraju biti u dugima da se ne podhlade. On je roden u 6. mjesecu. U biti najbolje znam ako mu je hladno po njegovom nosicu I rukicama, a I daju oni jasno do znanja ako im nesto ne pase. :)
14.06.2014. L ♥
:) hvala ti :) znači 56 se i do 4mj može nosit :) što bi značilo da mogu još slatkih stvari koje nađem u toj veličini kupiti hihi.. i onda ja jako malo trebam kratkih rukava, zapravo ništa od veličine 56, 62 jer ak je 62 do 6 mj taman će to do ljeta moći nositi :)
Nema na cemu :) Ako se ne varam nosis curicu? Tako da bez brige. Nama rekla pedica kroz salu da ljeti bebe brze rastu hehe :)))
14.06.2014. L ♥
imaš i 68, mi smo sad sa 2 mj na 62 i nešto 68, malo podfrknem rukaviće.. 50-56 nula bodova već 2 tjedna sigurno
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji