opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    18. Rujan 2014. 21:24

*veseli, 2060g.
    Kako ste vi?

zebrica

cloudy
    18. Rujan 2014. 22:32

I mi smo bili danas na pregledu...čak me dr iznenadio ultrazvukom od 20 min jer se dama nije htjela primiriti pa joj nije dužinu nogice uspio od prve izmjerit :) 785g a sutra nam je prvi dan 23 tjedna :) veli dr da je sve super al da je malo veća beba s većom glavom -tatino dijete   žene koje su bile u čekaoni poludile jer sam bila unutra dobrih pol sata hihi...super za manu,možda sutra uspijem nešto i naći

brcka1902
    19. Rujan 2014. 00:30

Kako me pocelo boljet grlo mislim da cu na porodu biti jako tiha. Vec sad sam promukla i zvucim poput one male crnkinje iz policijske akademije. Samo mi je to falilo.

cloudy
    19. Rujan 2014. 12:21

brcka drži se :) probaj si uzeti od dr theisa nešto tipa septolete...ima u ljekarnama, a super su :) nekakvi kao gumeni :) 
    i da... kome trebaju plahte za kinderbet http://mana.hr/hr/476/4/BEBE.aspx našla u maninom katalogu... :)

Pilici
    19. Rujan 2014. 12:40

Bravo cloudy ljepo napredujete :)
    Brcka jel bolje

zebrica

cloudy
    19. Rujan 2014. 12:44

:) ako tako nastavimo napredovati budem rodila bebu od 4 kg veli dr... :)  jer po nekim mjerama bi sad trebala imati oko 450-500 grama... a ja mislim da smo mi tolko imale u 12 tjednu hhihihi   :) ali nekak mi je draže da je veća, nego da je manja jer bi onda bile vjerojatno raznorazne fora tipa premalo je, fali ovo, fali ono....

ninach1903
    19. Rujan 2014. 13:30

lonny tako i kod mene...ja sam 28tt, termin mi je 5.12. i za bebicu imam samo kolica koja smo kupili jos prije mjesec dana i nesto odjece kaj mi je frendica od svojih klinaca dala :) sve si racunam kak jos imam vremena, a opet kad se sjetim kako mi je do sad sve brzo proslo, onda me pocne panika hvatat i ocu sve odjednom napravit i na kraju ne napravim nista :D popis svari za bolnicu i spremanje torbe planiram vec dva tjedna, al eto i dalje je sve na planiranju, jos nisam ni olovku u ruke uzela da si popisem sta mi sve treba 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.