Zebrice :) javim...sutra možda ako uspijem idem do kika pa ću vidjet šta tamo ima...a ako ne zaletit ću se u manu...tamo uopće nisam još bila :) kako si mi ti?
E prije tjedan dana sam bila u mani onak imali su par stendera sa snizenjima čak i za male.mada sam ja sebi isla po majice neke duže i super naletila.dvije majice pamucne za 26kn i jedna malo finija snizena sa 90kn na 30.
Super smo veselim danas bilo na pregledu, imamo 2069g okrenuta bebica vec u polozaj za porod.
zebrica
I mi smo bili danas na pregledu...čak me dr iznenadio ultrazvukom od 20 min jer se dama nije htjela primiriti pa joj nije dužinu nogice uspio od prve izmjerit :) 785g a sutra nam je prvi dan 23 tjedna :) veli dr da je sve super al da je malo veća beba s većom glavom -tatino dijete žene koje su bile u čekaoni poludile jer sam bila unutra dobrih pol sata hihi...super za manu,možda sutra uspijem nešto i naći
Kako me pocelo boljet grlo mislim da cu na porodu biti jako tiha. Vec sad sam promukla i zvucim poput one male crnkinje iz policijske akademije. Samo mi je to falilo.
Kako me pocelo boljet grlo mislim da cu na porodu biti jako tiha. Vec sad sam promukla i zvucim poput one male crnkinje iz policijske akademije. Samo mi je to falilo.
Meni je tako bilo prije mjesec dana.inace je moja bolest streptokokna angina pa znam nesto o grlobolji.grgljaj si caj od kadulje i proci će za 1 dan!bar probaj...
brcka drži se :) probaj si uzeti od dr theisa nešto tipa septolete...ima u ljekarnama, a super su :) nekakvi kao gumeni :)
i da... kome trebaju plahte za kinderbet http://mana.hr/hr/476/4/BEBE.aspx našla u maninom katalogu... :)
:) ako tako nastavimo napredovati budem rodila bebu od 4 kg veli dr... :) jer po nekim mjerama bi sad trebala imati oko 450-500 grama... a ja mislim da smo mi tolko imale u 12 tjednu hhihihi :) ali nekak mi je draže da je veća, nego da je manja jer bi onda bile vjerojatno raznorazne fora tipa premalo je, fali ovo, fali ono....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji