a vecinom sam ti kupovala one bodije na kojima ti pise velicina 50-56... lidlovi si takvi,a ima ih i za kupi ovako...ako ne onda si 56 svakak uzmi...
Laura 21.08.2014 :-*
ja sam u kiku do sad uzimala i oni imaju 56, pa 62, pa 68 čini mi se... manje od 56 nisam ni uzimala... a od 56 si planiram imati nekih 15ak kom minimalno, pa onda tolko 62 i tak :)
pa da..mislim da ce ti to bit dovoljno.. ne znam za druge ducane al C & A ima manje modele tako da je velicina 62 zapravo 56.. ubija me to u pojam..
:) hvala ti na informaciji... u c&a planirmao isto ići kad nam se zg nađe na popisu :) a ja se nadam da će i to biti nekad uskoro... meni to nije jasno, zašto oni svi nemaju jednu univerzalnu veličinu po svim trgovinama...ak je 56 da znaš da je 56, a ne da razmišljaš jesi fulao boro ili ne... znači ako planiram uzet 62 u c&a to je zapravo 68...
hehe..ako planiras kupit u stvarnom svijetu pravu velicinu 62 onda je to po njihovom 68...
u svakom slucaju se slazem s tobom.. i vise sigurno necu nista kupovat a da robicu prije ne vidim.. tamo sam prosli tjedan kupila one bodice kaj ih je 5 komada u paketu pa nisam to isla raspakirat.. uglavnom htjela sam uzet vece da ih nosi za kojih mjesec dana,a na kraju je ispalo da su joj sad taman..
....zaboravih...
imam doma isto od njih te bodice u velicini 56 i vec su joj naknap sada..a ostala odjeca u toj velicini joj je jos malo velika..
Samo bih vas htjela sve pozdraviti.
Registrirala sam se već pred par mjeseci i redovno vas pratim, ali obično sam na mobu preko kojeg mrzim pisati poruke, mailove, komentare.....
Ali svejedno vas več doživljavam kao obitelj.
Super mi je kako se nadopunjavate, savjetujete i kako ste si potpora i želim biti dio toga tako da ću definitivno postati aktivnija!!! :)
Jedino još moram skužiti kako da redovito pratim teme, a da ne napikavam nasumično.
lonny :) dobro nam došla... ja sam na početku klokanicu pratila iskljčivo preko kompa, ali sam se nakon nekih mjesec dana totalno navukla tako da sad na mobu imam otvorenu stalno :) i svako malo refresh :P nadam se da ćeš nam postati aktivnija :D
Bok curke! Evo ja dosla samo reci da mi je srce veliko kuca i pucam od ponosa. Moj mali veliki decko tako dobro reagira na vrtic, da ja ne mogu k sebi doci. Dijete mi je izgleda mnogo zrelije nego sto sam ja mislila. Sram me priznati, ali malko sam ga podcijenila.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji