opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2014. 16:32

:) ne trebaš mi dvaputa govoriti :D sad bar imam razlog za kupovinu hihi :) hvala ti... i kako ste vas dvoje, troje zapravo?

cloudy
    18. Rujan 2014. 09:15

:) baš mi je dragi da ste dobro  ma proći će grčevi... držim fige da ih se riješite uskoro :)

cloudy
    18. Rujan 2014. 10:44

to s bljuckanjem i mijenjanjem u čisto će i meni biti fobija.... nekak mi se ne sviđa ideja da mi beba bude musava :P

cloudy
    18. Rujan 2014. 11:00

to je i meni moja komentirala... da šta si nabavljamo masu toga kad beba brzo raste i ne maže se i ne treba ju se presvlačit često... i onda sam joj ja lijepo rekla da baš zbog tog blkjuckanja, a ona meni... pa šta... malo se zabljucka... pa nije to strašno... ja onak ,,, helou ženo,,, pa neće mi dijete bit u prljavom ! a dam se kladit da nam dođe u goste kad se beba rodi i vidi ju u zabljuckanom da bi o tom znalo pola grada, a ja bi slušala dok baba ne bude imala 18. godina...   mi se isto planiramo opskrbit tetrama...baš smo jučer čitali kolko je pelena potrebno, i naišli na članak o jednokratnima i kak ih ne treba često mijenjati, da bi dragi rekao, pa kak ne, pa neće valjda ležat u upišanoj peleni dok ne dođe vrijeme za mijenjanje... tak da... bude bilo stalno presvlačenje

Tina0208
    18. Rujan 2014. 11:02

hehe...ma prestrasno... uglavnom...pogotovo ako mislis siroko povijat s tetrama svakak se opskrbi s njima.. moj topli savjet..

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    18. Rujan 2014. 11:04

e da...mi imamo oko cca 20 bodija u najmanjoj velicini i jos uvijek ih nosi,a imat ce mjesec dana u nedjelju..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    18. Rujan 2014. 11:13

:) pod najmanja misliš 56? mi danas planiramo nadokupit neke  i baš sam si sad hepi zbog toga... da, da, tetri za sad imam 10, a planiram još 2 ili 3 paketa uzet... plus naručit one platene pelene s ebaya s ulošcima... za početak 5 pelena i 10 uložaka, pa ću vidjet kakve su... ako se pokaže da su dobre onda još toliko minimalno :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.