opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2014. 15:54

ja isto za sad imam jedan ručnik... i jednu dekicu... obadvoje s kapuljačom pa tu dekicu planiram korisititi i za umatanje bebice nakon pranja :)  a isto tako sam razmišljala uzet još koji bebi ručnik pa sam na kraju isto odlučila uzeti dva mekanija obična, klasična ručnika... cijena im je prihvatljivija, a mislim da bebe ne kuže razliku između običnih i bebi ručnika

DarijaZ
    17. Rujan 2014. 16:12

cloudy

ja isto za sad imam jedan ručnik… i jednu dekicu… obadvoje s kapuljačom pa tu dekicu planiram korisititi i za umatanje bebice nakon pranja :)  a isto tako sam razmišljala uzet još koji bebi ručnik pa sam na kraju isto odlučila uzeti dva mekanija obična, klasična ručnika… cijena im je prihvatljivija, a mislim da bebe ne kuže razliku između običnih i bebi ručnika

Uzmi si barem jos min. jedan rucnik i dekice  Ja imam 3 rucnika tih sa kapuljacom, ali mi se uredno dogodi kad malog prebrisavam krpicom ( jos se ne kupamo zbog pupka) da mi se popiski ili pokaki po tom rucniku u koji je umotan ....
    Isto tako i s dekicama...pobljucka ih ...pa nebi bilo lose da imas jos koju u rezervi ...

cloudy
    17. Rujan 2014. 16:32

:) ne trebaš mi dvaputa govoriti :D sad bar imam razlog za kupovinu hihi :) hvala ti... i kako ste vas dvoje, troje zapravo?

DarijaZ
    17. Rujan 2014. 22:13

cloudy

:) ne trebaš mi dvaputa govoriti :D sad bar imam razlog za kupovinu hihi :) hvala ti… i kako ste vas dvoje, troje zapravo?

Haha, pa ako trebas  razlog za kupovinu, eto ti sasvim dobar razlog 

Mi smo dobro, hvala sto pitas  Polako se privikavamo, ide nam dobro cini mi se, lijepo napredujemo i sve super... Jedino nas grcevi muce, al nadam se da ce i to uskoro proci!

cloudy
    18. Rujan 2014. 09:15

:) baš mi je dragi da ste dobro  ma proći će grčevi... držim fige da ih se riješite uskoro :)

cloudy
    18. Rujan 2014. 10:44

to s bljuckanjem i mijenjanjem u čisto će i meni biti fobija.... nekak mi se ne sviđa ideja da mi beba bude musava :P

Tina0208
    18. Rujan 2014. 10:54

cloudy

to s bljuckanjem i mijenjanjem u čisto će i meni biti fobija…. nekak mi se ne sviđa ideja da mi beba bude musava :P

hehe...meni je bilo najgore kad sam peglala robicu i dosla mi svekrva (jos sam bila trudna) i onda ona meni veli...isuse pa koliko ti imas te odjece...pa to ti je previse...sta ces sa toliko toga... a sada...kada ju presvlacim i po 5 puta dnevno nekad (zbog bljuckanja..pa se popisa..pa pokaka) stvarno mi je premalo robice i moram ju cesto prati.. tetra imam 20 komada i svaki drugi,treci dan ih perem jer se mazu abnormalno..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    18. Rujan 2014. 11:00

to je i meni moja komentirala... da šta si nabavljamo masu toga kad beba brzo raste i ne maže se i ne treba ju se presvlačit često... i onda sam joj ja lijepo rekla da baš zbog tog blkjuckanja, a ona meni... pa šta... malo se zabljucka... pa nije to strašno... ja onak ,,, helou ženo,,, pa neće mi dijete bit u prljavom ! a dam se kladit da nam dođe u goste kad se beba rodi i vidi ju u zabljuckanom da bi o tom znalo pola grada, a ja bi slušala dok baba ne bude imala 18. godina...   mi se isto planiramo opskrbit tetrama...baš smo jučer čitali kolko je pelena potrebno, i naišli na članak o jednokratnima i kak ih ne treba često mijenjati, da bi dragi rekao, pa kak ne, pa neće valjda ležat u upišanoj peleni dok ne dođe vrijeme za mijenjanje... tak da... bude bilo stalno presvlačenje

Tina0208
    18. Rujan 2014. 11:02

hehe...ma prestrasno... uglavnom...pogotovo ako mislis siroko povijat s tetrama svakak se opskrbi s njima.. moj topli savjet..

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani