opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BandB
    17. Rujan 2014. 14:01

haha da kad sam vidjela cijenu sam se oduševila, samo sta nemam iskustva s time pa mi je i glupo da bacim tih 175,00

pčelica9
    17. Rujan 2014. 14:24

Ja sam imala za prvog jedan taj sa kapuljacom jako mekani a na taj sam zamotala jos jedan obicni kako kaze Dada mekani koji je bio samo za njega, tako cu i s ovim.

Iskrica1347
    17. Rujan 2014. 14:39

Ja imam jedno 3 ta ručnika za bebe - u-vrh-glave.
    Izdajalicu imam Tomee Tipee -jako zadovoljna sa njom + došla je sa svojom kutijom za sterilizaciju i bočicama za pohranu. Mislim da sam je prije 4 godine platila cca 300 kn u Mulleru.
    Posteljinu - plahtice za kinderbet sam šivala sama.. Tko ima šivaću mašinu doma, to je zbilja čas posla.
    Dekica za D je isheklana, a imam ih još i od Paule..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    17. Rujan 2014. 15:24

Aha, pa da, rade onda jos kupim koju ovak a da je malo deblja. Tina velis dva su dosta, zasad imam jedan. Kupila bi jos jedan deblji malo rucnik.

zebrica

tena123
    17. Rujan 2014. 15:53

cloudy možeš se raspitat koliko bi koštalo šivanje kod nekih maminih ili svekrvinih prijateljica koje imaju mašinu a nebi trebalo biti puno jer to je doslovno spojit tri strane i zašit zatvarač (meni bolji nego dumbići), mislim da ti nitko više od 50 kn nebi trebao uzeti, kod nas uzimaju i 20 kn.. samo sam ja tako ljena za to šivanje uhh.
    što se tiče izdajalice, ova mi se čini super za 175 kn, iako ću ja posudit od susjede pa neću kupiti, mislim da nije loše ni polovnu uzet, samo je treba dobro dezinficirat i stvar rješena, a slučajno sam na njuškalu naletila za jednu od 70 kn što nije puno..

cloudy
    17. Rujan 2014. 15:54

ja isto za sad imam jedan ručnik... i jednu dekicu... obadvoje s kapuljačom pa tu dekicu planiram korisititi i za umatanje bebice nakon pranja :)  a isto tako sam razmišljala uzet još koji bebi ručnik pa sam na kraju isto odlučila uzeti dva mekanija obična, klasična ručnika... cijena im je prihvatljivija, a mislim da bebe ne kuže razliku između običnih i bebi ručnika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.