Kupila sam jednu u mulleru super je i mekana obicna. A čula sam da neki ducani imaju i te antialergijske pa me zanima kakve su im cjene, jel ima koja od vas?
zebrica
ma ja ću uzet običnu mekanu dekicu, jedino bi tu uzela ako bude nedaj Bože kakve alergije, a valjda neće.. a što se tiče ostalog, kolica planiram pogledat u Bosni jer sam čula da su im cjene drastično niže, a pogledat ću i posteljinu i sve što ne kupim do 11 mj, jer iskreno rađe ću kupit platno i sašit posteljinu pošto ne treba ne znam koliko metara nego da dajem više stotina kuna, iskreno to m je previše, a neke stvari ću preko ebay-a, ali to mi je zadnja opcija..
Uzmi najnormalniju dekicu, glavno da je čista, uredna i mekana i služi svrsi, kasnije vidi da li će ti uopće dijete biti sklono alergiji, ne daj Bože. A i ako bude vjeruj mi nikakva dekica mu ne bude pomogla ni odmogla. Ona djeca koja i jesu sklona alergijama ne mogu uopće imati deke tak da ne trošiš novce uzalud. Moj savjet, ja imam alergičara, a nemam takve deke.
Ja dekicu upravo pletem za svoju bebicu :) plus još planir nabavit nekakvu dodatnu....a što se posteljine s ebaya tiče,bome ni tamo nije nešto super povoljna
ma da, znači moram ili mamu ili sebe natjerat na šivanje..
ako ništa drugo bar će biti brzo gotovo, sad se prvo bacam na odabir materijala
Cure, sta kazete na ovu izdajalicu?? Ova jje 175,00kn ili cu bas morati uzeti onu od 350,00kn (pripremam se ako mi bude trebala da posaljem mm po nju) http://shop.chicco.hr/ProductDetails/590/pg/13/lang/HR/KLASICNA-IZDAJALICA-S-BOCICOM.wshtml
Tena...ja tako zavidim ljudima koji znaju šivati/imaju mašinu...ja samo s vunom radim
Sortiraj odgovore
Najstariji