opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    17. Rujan 2014. 12:56

Jel bubamara ima i kolica? Prijavila bi se mozda kakav popus imaju na te veće stvari . Posteljinu smo mi platili 600kn a vidjela sam cjene posteljine tam po 1000kn . Koliko vam je trebalo rucnika za bebu? I jel znate di ima kupit antialergijski dekica?

Tina0208
    17. Rujan 2014. 13:42

Zebrica

Jel bubamara ima i kolica? Prijavila bi se mozda kakav popus imaju na te veće stvari . Posteljinu smo mi platili 600kn a vidjela sam cjene posteljine tam po 1000kn . Koliko vam je trebalo rucnika za bebu? I jel znate di ima kupit antialergijski dekica?

ja imam 3 rucnika ona s kapuljacom,ali mislim da ce ti 2 bit dovoljna... cisto da imas drugog za koristenja kad je jedan na pranju...

Laura 21.08.2014 :-*

pčelica9
    17. Rujan 2014. 14:06

Zebrica

Imaju ti i kolica. Pogledaj si njihovu stranicu na internetu. Ima stvarno svega i stalno imaju nekakve akcije a svakog utorka trudnice imaju popust 10% na kupljene proizvode. Ja sam jucer kupila torbu za kolica jer mi je ova koju imam od prije premala. Platila sam ih 250 kn. Gdje god drugdje dam gledala nije bilo ispod 350 kn, a torba je super, velika, prakticna, puno dzepova i svega.

Dada32
    17. Rujan 2014. 14:17

Zebrica

. Koliko vam je trebalo rucnika za bebu? 

Meni se nisu svidjeli ovi tzv. beba-ručnici s kapuljačom jer su mi svi bili nekako pregrubi (ili sam samo na takve naletjela). Kupila sam jedan u onom prvom žaru, ali sam poslije otišla i kupila još dva ručnika srednje veličine, na običnom odjelu za odrasle, fini su i mekani, a ja znam da će biti isključivo za bebu.

zebrica

renata6
    17. Rujan 2014. 12:58

Zebrica sory al moram pitat, šta će ti ta dekica?

Pilici
    17. Rujan 2014. 13:20

Kupila sam jednu u mulleru super je i mekana obicna. A čula sam da neki ducani imaju i te antialergijske pa me zanima kakve su im cjene, jel ima koja od vas?

zebrica

tena123
    17. Rujan 2014. 13:26

ma ja ću uzet običnu mekanu dekicu, jedino bi tu uzela ako bude nedaj Bože kakve alergije, a valjda neće.. a što se tiče ostalog, kolica planiram pogledat u Bosni jer sam čula da su im cjene drastično niže, a pogledat ću i posteljinu i sve što ne kupim do 11 mj, jer iskreno rađe ću kupit platno i sašit posteljinu pošto ne treba ne znam koliko metara nego da dajem više stotina kuna, iskreno to m je previše, a neke stvari ću  preko ebay-a, ali to mi je zadnja opcija..

renata6
    17. Rujan 2014. 13:38

Uzmi najnormalniju dekicu, glavno da je čista, uredna i mekana i služi svrsi, kasnije vidi da li će ti uopće dijete biti sklono alergiji, ne daj Bože. A i ako bude vjeruj mi nikakva dekica mu ne bude pomogla ni odmogla. Ona djeca koja i jesu sklona alergijama ne mogu uopće imati deke tak da ne trošiš novce uzalud. Moj savjet, ja imam alergičara, a nemam takve deke.

cloudy
    17. Rujan 2014. 13:44

Ja dekicu upravo pletem za svoju bebicu :) plus još planir nabavit nekakvu dodatnu....a što se posteljine s ebaya tiče,bome ni tamo nije nešto super povoljna

tena123
    17. Rujan 2014. 13:49

ma da, znači moram ili mamu ili sebe natjerat na šivanje..
    ako ništa drugo bar će biti brzo gotovo, sad se prvo bacam na odabir materijala

BandB
    17. Rujan 2014. 13:50

Cure, sta kazete na ovu izdajalicu?? Ova jje 175,00kn ili cu bas morati uzeti onu od 350,00kn (pripremam se ako mi bude trebala da posaljem mm po nju) http://shop.chicco.hr/ProductDetails/590/pg/13/lang/HR/KLASICNA-IZDAJALICA-S-BOCICOM.wshtml

Tina0208
    17. Rujan 2014. 13:57

BandB

Cure, sta kazete na ovu izdajalicu?? Ova jje 175,00kn ili cu bas morati uzeti onu od 350,00kn (pripremam se ako mi bude trebala da posaljem mm po nju) http://shop.chicco.hr/ProductDetails/590/pg/13/lang/HR/KLASICNA-IZDAJALICA-S-BOCICOM.wshtml

ja imam avent...uf...nebi znala kakva je ova... cini mi se ok...malo je drugacija al nek se javi netko pametniji od mene po pitanju ovog...
    cijena joj je zaaakon...

Laura 21.08.2014 :-*

pčelica9
    17. Rujan 2014. 14:11

BandB

Meni izgleda super. Cini mi se prakticno zbog ovakve pumpice. Ja sam isto imala aventovu ali mi je ruka znala otpasti dok sam izdajala. A cijena je odlicna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani