opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2014. 09:57

Ja isto mislim da su cijene previsoke... i  to primjećujem s većinom opreme za bebu...

bigica
    17. Rujan 2014. 10:02

al bas, cijene su prepreprevisoke za vecinu opreme. Pricala mi je svekrva da kad je ona bila trudna (prije 26 godina) da je cijena npr izdajalice bila simbolika (20-30 kn) a sad, Boze pomozi!!

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

cloudy
    17. Rujan 2014. 10:15

Dižu cijene bezveze...valjda misle ono, trudna si,trebaju ti stvari za bebu i još te pucaju hormoni,pa ćeš platit...

bubica11
    17. Rujan 2014. 10:34

Debelo se iskorištava činjenica da moras imati određene stvari.ja sam bila luda kad sam tek zatrudnjela i vidjela cijene po dućanima.nisam imala nikog bliskog da mi nesto da ili posudi pa sam morala jako pomno razmisliti o svakoj kupovini.npr kolica 3 u 1 redovno koštaju skuplje nego skuter od mog muža.i ti setovi posteljine po 500 kn?? Pa deka 260 sa 240 debela zimska kosta 300kn!! Itd.neke stvari s htjela kupiti rabljene ali kad sam vidjela da ljudi prodaju gluposti i to ne baš povoljno, odustala sam.radije sam čekala neka kakti sniženja i malo po malo nabavljala.nadam se da cu imati jos jedno dijete pa da ce mi se isplatiti investicija haha

cloudy
    17. Rujan 2014. 10:38

Pa tak mi je i samoj...nemam od kog dobiti,a prva je beba....rabljeno sam isto gledala i možda i naručim nešto al to će morati bit full jeftino da ne bi bilo da sam naručila nešto bezveze za lovu za koju sam na sniženju mogla dobit novo

bubica11
    17. Rujan 2014. 10:43

Sigurno da ima super rabljenih stvari.ja nekako nisam imala zivaca za to.par puta sam se nasla s ljudima iz oglasnika i požalila te sam na kraju odustala.planiram imati jos djece pa sam mislila da mi je bolje novo i bar onda znam kako je korišteno, prano ili kako god.mislim da nisam nesto previse ni pretjerala s nabavom.imam za početak, možda i manje od onog što se preporučuje,ali dućan nije na kraju svijeta i radije kupim kasnije kad i ja budem malo iskusnija

Iskrica1347
    17. Rujan 2014. 10:54

Ja i dalje preporučam kupovinu second-hand stvari. Osobito robice do broja recimo 68. Jer to bebe toliko kratko nose da se jednostavno ne stigne iznositi. Ako naletite na nekoga tko prodaje više toga za 100-ak kn se opskrbite odlično. A ima sada (bar u zg-u) i dosta second hand dućana.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    17. Rujan 2014. 10:58

Ja sam razmišljala kažem o naručivanju i sve si mislim da i budem kad naletim na nešto povoljno i zgodno...ja i sebe znam po second handovima super obući

Pilici
    17. Rujan 2014. 12:56

Jel bubamara ima i kolica? Prijavila bi se mozda kakav popus imaju na te veće stvari . Posteljinu smo mi platili 600kn a vidjela sam cjene posteljine tam po 1000kn . Koliko vam je trebalo rucnika za bebu? I jel znate di ima kupit antialergijski dekica?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.