Ja imam obicnu. Na nju sam se jos sa prvim naucila, pridrzavas glavicu i sa drugom peres, a vec malo kasnije kad sjede nema problema nikakvih.
ja ti imam tu anatomsku još od prvog djeteta. meni je ona bila super. stavila bi pelenicu na taj dio, i onda nju položila i polijevala. super praktično
Ja sam kupila obicnu po savjetu patronazne.iako sam cula da je taj anatomski nastavak fora kao sto kokolina kaze
Ja imam običnu kadicu sa čepom u kojem se brčka i veća curka iako ima 4 godine jer naime nemam pravu kadu već tuš-kabinu. A za bebu imam dodatni anatomski uložak - vjerujte, ja sam sa P prekasno kupila, vrijedi svake kune.
I da - ja sam bila zatvorena točno do termina poroda kada mi je izletio sluzni čep. Idući dan sam bila u bolnici. Nadam se istom ili sličnom scenariju i sada. Ne bi me smetalo ni da bude par dana ranije.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Kupili smo običnu :)
Sta vi velite za posteljinu, skupa je dosta, koliko vi imate setova posteljine , ja zasad imam jedan cjeli set dvije plahtice i frotir onaj sto ide ispod plahte kao rucnik nepropusni.
zebrica
Ja isto imam jedan set i duplu plahticu za sada. Imate u Bubamari u King crossu posteljine na akciji ako ste član njihovog kluba, a učlaniti se možete i preko interneta i kod njih u dućanu. Ja sam kupila 6-dijelni set za 350 kn i super je. Pogledajte si malo na njihovoj stranici, ima lijepih posteljina a 350 kn je stvarno najniže šta sam ja vidjela za posteljinu u Zagrebu. A ono šta je meni najbitnije naš je proizvod. U Krapini je proizvedena. Ja sam kupila ovu http://www.bubamara.in/djecja-oprema/bubaba/bubaba-posteljina-6dij-veseli-vlak/314203830057731421
Mi još nismo išli u nabavku posteljine...vidjela sam da u ikei imaju kompletića
Ma cure to vam je preskupo. Ja imam sve iz Ikee. Plahte su peri-deri pamucne i u bojama. Posteljina neka najskuplja je oko 150kn. Sve druge oko 80 kn. Jastuk vam ionako ne treba.
Meni su skoro god dana trebale samo plahte i ogradica. U Ikei je 70kn. A kasnije jastuk i poplun su vam isto jako povoljni. Ovo u nasim ducanima je uzasno skupo.
Evo ako zelite malo ustedit a imat lijepu i kvalitetnu posteljinu svratite u Ikeu
Pcelice, ta ogradica ti se moze namjestiti kako god tebi pase. Ja sam ju imala na 3 strane da vidim bebu. NIje visoka ni debela kao nase a meni se to osobno svidja.
I prodajem ako koju zanima Ikeinu posteljinu samo opranu bijelu sa sarenim bubnjevima (vise ih nema u ponudi) pa mi se javite u inbox ako vas zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji