Slažem se sa bubicom
Cure kakve kadice imate obicne ili one do beba moze kao sjest ono izboceno?
zebrica
Ja imam obicnu. Na nju sam se jos sa prvim naucila, pridrzavas glavicu i sa drugom peres, a vec malo kasnije kad sjede nema problema nikakvih.
ja ti imam tu anatomsku još od prvog djeteta. meni je ona bila super. stavila bi pelenicu na taj dio, i onda nju položila i polijevala. super praktično
Ja sam kupila obicnu po savjetu patronazne.iako sam cula da je taj anatomski nastavak fora kao sto kokolina kaze
Ja imam običnu kadicu sa čepom u kojem se brčka i veća curka iako ima 4 godine jer naime nemam pravu kadu već tuš-kabinu. A za bebu imam dodatni anatomski uložak - vjerujte, ja sam sa P prekasno kupila, vrijedi svake kune.
I da - ja sam bila zatvorena točno do termina poroda kada mi je izletio sluzni čep. Idući dan sam bila u bolnici. Nadam se istom ili sličnom scenariju i sada. Ne bi me smetalo ni da bude par dana ranije.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Kupili smo običnu :)
Sta vi velite za posteljinu, skupa je dosta, koliko vi imate setova posteljine , ja zasad imam jedan cjeli set dvije plahtice i frotir onaj sto ide ispod plahte kao rucnik nepropusni.
zebrica
Ja isto imam jedan set i duplu plahticu za sada. Imate u Bubamari u King crossu posteljine na akciji ako ste član njihovog kluba, a učlaniti se možete i preko interneta i kod njih u dućanu. Ja sam kupila 6-dijelni set za 350 kn i super je. Pogledajte si malo na njihovoj stranici, ima lijepih posteljina a 350 kn je stvarno najniže šta sam ja vidjela za posteljinu u Zagrebu. A ono šta je meni najbitnije naš je proizvod. U Krapini je proizvedena. Ja sam kupila ovu http://www.bubamara.in/djecja-oprema/bubaba/bubaba-posteljina-6dij-veseli-vlak/314203830057731421
Mi još nismo išli u nabavku posteljine...vidjela sam da u ikei imaju kompletića
Mi još nismo išli u nabavku posteljine…vidjela sam da u ikei imaju kompletića
Moja mama i seka bile u Ikei i nisu baš bile oduševljene sa izborom za kinderbetiće. Poslale su mi neke slike jer ja nisam mogla ići i moram priznati da nije baš nešto. Onih zaštitinih ogradica ima samo u bijeloj boji i nema navlaka za njih, znači ne možeš imati kompletić da ti sve paše, i ta ogradica ide preko svih strana kinderbeta, znači nije kao kod nas samo na tri strane. I tak još neki detalji, u svakom slučaju baš sam ostala razočarana.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji