opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    14. Rujan 2014. 20:50

Ja imam obicnu. Na nju sam se jos sa prvim naucila, pridrzavas glavicu i sa drugom peres, a vec malo kasnije kad sjede nema problema nikakvih.

Kokolina
    14. Rujan 2014. 21:01

ja ti imam tu anatomsku još od prvog djeteta. meni je ona bila super. stavila bi pelenicu na taj dio, i onda nju položila i polijevala. super praktično 

bubica11
    14. Rujan 2014. 21:16

Ja sam kupila obicnu po savjetu patronazne.iako sam cula da je taj anatomski nastavak fora kao sto kokolina kaze

Iskrica1347
    14. Rujan 2014. 23:40

Ja imam običnu kadicu sa čepom u kojem se brčka i veća curka iako ima 4 godine jer naime nemam pravu kadu već tuš-kabinu. A za bebu imam dodatni anatomski uložak - vjerujte, ja sam sa P prekasno kupila, vrijedi svake kune.
    I da - ja sam bila zatvorena točno do termina poroda kada mi je izletio sluzni čep. Idući dan sam bila u bolnici. Nadam se istom ili sličnom scenariju i sada. Ne bi me smetalo ni da bude par dana ranije.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    17. Rujan 2014. 06:50

Kupili smo običnu :) 
    Sta vi velite za posteljinu, skupa je dosta, koliko vi imate setova posteljine , ja zasad imam jedan cjeli set dvije plahtice i frotir onaj sto ide ispod plahte kao rucnik nepropusni.

zebrica

pčelica9
    17. Rujan 2014. 08:43

Ja isto imam jedan set i duplu plahticu za sada. Imate u Bubamari u King crossu posteljine na akciji ako ste član njihovog kluba, a učlaniti se možete i preko interneta i kod njih u dućanu. Ja sam kupila 6-dijelni set za 350 kn i super je. Pogledajte si malo na njihovoj stranici, ima lijepih posteljina a 350 kn je stvarno najniže šta sam ja vidjela za posteljinu u Zagrebu. A ono šta je meni najbitnije naš je proizvod. U Krapini je proizvedena. Ja sam kupila ovu http://www.bubamara.in/djecja-oprema/bubaba/bubaba-posteljina-6dij-veseli-vlak/314203830057731421

cloudy
    17. Rujan 2014. 09:27

Mi još nismo išli u nabavku posteljine...vidjela sam da u ikei imaju kompletića

Lida2
    17. Rujan 2014. 09:52

Ma cure to vam je preskupo. Ja imam sve iz Ikee. Plahte su peri-deri pamucne i u bojama. Posteljina neka najskuplja je oko 150kn. Sve druge oko 80 kn. Jastuk vam ionako ne treba.
    Meni su skoro god dana trebale samo plahte i ogradica. U Ikei je 70kn. A kasnije jastuk i poplun su vam isto jako povoljni. Ovo u nasim ducanima je uzasno skupo.
    Evo ako zelite malo ustedit a imat lijepu i kvalitetnu posteljinu svratite u Ikeu

Lida2
    17. Rujan 2014. 09:56

Pcelice, ta ogradica ti se moze namjestiti kako god tebi pase. Ja sam ju imala na 3 strane da vidim bebu. NIje visoka ni debela kao nase a meni se to osobno svidja.
    I prodajem ako koju zanima Ikeinu posteljinu samo opranu bijelu sa sarenim bubnjevima (vise ih nema u ponudi) pa mi se javite u inbox ako vas zanima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.