opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Rujan 2014. 18:24

:) baš mi je drago da.ti je bolje...ma to ti je neki stari lijek...meni je to baka moja prije uvijek radila kad me uho bolilo pa zato znam...a i prirodno je i bolje od kojekakvih antibiotika

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:31

I samoj mi je tako...inače.si mi dobro?

Kokolina
    14. Rujan 2014. 18:34

evo u slatkom iščekivanju . još 10 dana... ja bi večeras da mogu, a opet sad kad mi se desilo ovo s uhom htjela bi da još malo pričeka... još kad bi bilo po našim željama, kaj ne??? 

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:39

Eee da...da je bar po našim željama  10 dana....ja brijem da će meni to biti najduži period....iako bi ja isto da to mogu odradit večeras...mislim ne sad u 22.tjednu ali da mogu ubrzati vrijeme pa da mi je blizu termin...što sam duže trudna to mi je veće iščekivanje

bubica11
    14. Rujan 2014. 18:56

Kokolina pa još samo deset dana!! Ja isto.mislim da cu biti luda na kraju od iščekivanja pred nama još 3 tjedna do termina....a imam osjećaj da ce biti i duže i da sam nekako skroz zatvorena hihihi glupo zvuči..

bubica11
    14. Rujan 2014. 19:56

Oh sviđa mi se ovaj zadnji scenarij hehe

Pilici
    14. Rujan 2014. 20:17

Slažem se sa bubicom  

Cure kakve kadice imate obicne ili one do beba moze kao sjest ono izboceno?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.