opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Rujan 2014. 13:38

Ma najbolje ti je otić doktoru jer baš kao što kažeš...ne treba ti još i to pred.porod... nadam se da će ti čuvarkuća pomoći

Kokolina
    14. Rujan 2014. 18:14

cloudy

Ma najbolje ti je otić doktoru jer baš kao što kažeš…ne treba ti još i to pred.porod… nadam se da će ti čuvarkuća pomoći

nevjerojatno, ali izgleda da mi je ta biljčica ipak pomogla .
    puuuno mi bolje i ne boli me više. thanx Cloudy 

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:24

:) baš mi je drago da.ti je bolje...ma to ti je neki stari lijek...meni je to baka moja prije uvijek radila kad me uho bolilo pa zato znam...a i prirodno je i bolje od kojekakvih antibiotika

Kokolina
    14. Rujan 2014. 18:28

cloudy

:) baš mi je drago da.ti je bolje…ma to ti je neki stari lijek…meni je to baka moja prije uvijek radila kad me uho bolilo pa zato znam…a i prirodno je i bolje od kojekakvih antibiotika

pa baš to, ak se može izliječiti prirodno ja sam uvijek za 

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:31

I samoj mi je tako...inače.si mi dobro?

Kokolina
    14. Rujan 2014. 18:34

evo u slatkom iščekivanju . još 10 dana... ja bi večeras da mogu, a opet sad kad mi se desilo ovo s uhom htjela bi da još malo pričeka... još kad bi bilo po našim željama, kaj ne??? 

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:39

Eee da...da je bar po našim željama  10 dana....ja brijem da će meni to biti najduži period....iako bi ja isto da to mogu odradit večeras...mislim ne sad u 22.tjednu ali da mogu ubrzati vrijeme pa da mi je blizu termin...što sam duže trudna to mi je veće iščekivanje

Kokolina
    14. Rujan 2014. 18:47

cloudy

Eee da…da je bar po našim željama  10 dana….ja brijem da će meni to biti najduži period….iako bi ja isto da to mogu odradit večeras…mislim ne sad u 22.tjednu ali da mogu ubrzati vrijeme pa da mi je blizu termin…što sam duže trudna to mi je veće iščekivanje

ma znaš kaj, ne znaš kad ti je bolje ili gore, ovisi kak uzmeš. iskreno, ja sam ti jedva čekala drugu trudnoću da uživam u trbuhu i mazim ga i pazim. i nisam se ni okrenula kad ono- ja moram rodit i uskoro opet više neću imati ovu svoju bušicu i osjetiti ove prekrasne pokrete.... a s druge strane, toliko mi je težak trbuh i više sama sebi idem na živce da se jedva čekam porodit. i tako non stop, malo jedva čekam, malo me uhvati tuga... ludo skroz .
    zato drag uživaj polako, iz dana u dan. vidiš kak brzo prođe. a ovi tvoji tjedni su sada najljepši... vidi ti se bušica a nije ti jako velika

bubica11
    14. Rujan 2014. 18:56

Kokolina pa još samo deset dana!! Ja isto.mislim da cu biti luda na kraju od iščekivanja pred nama još 3 tjedna do termina....a imam osjećaj da ce biti i duže i da sam nekako skroz zatvorena hihihi glupo zvuči..

Kokolina
    14. Rujan 2014. 19:02

bubica11

Kokolina pa još samo deset dana!! Ja isto.mislim da cu biti luda na kraju od iščekivanja pred nama još 3 tjedna do termina….a imam osjećaj da ce biti i duže i da sam nekako skroz zatvorena hihihi glupo zvuči..

hahah, ma ne zvuči glupo. totalno te kužim .
    ja sam ti na pregledu sa 37 tj bila skroz zatvorena i doktorica mi još kaže kao mislim da vi nećete roditi prije 41. tj jer ste skroz zatvoreni. a ja ono, baš vam hvala, totalno se veselim tome da prenesem .
    al ne mora biti. ja sam ti prošlu trudnoću bila zatvorena do kraja. hospitalizirana 2 dana prije termina zbog dogovorenog carskog i onda mi na termin pukne vodenjak. isto tako moja kuma bila zatvorena do kraja, onda joj puknuo vodenjak i krenuli trudovi i ona se otvorila i porodila za 4 sata 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani