21.8. JE RODJENA..U CETV.NAM JE BILO 3.TJEDNA!!! Inace je termin bio 4.10. Cura moja dosla 6 i pol tjedana ranije..i hvala bogu sve o.k.! Samo nas je iznenadila JAKO pa je trebalo vremena da se priredimo i prviknemo na novonastalu situaciju! Nismo ju ocekivali bar jos 2-3 tjedna!! Iskrice 1347 sve se zacas izorganizira i kada se ne priredis!! Ne brini!
Hope, hvala... sad sam rekla mužu, pa je skužio da sam počela sa histerijama, pa se uključio u akciju. ;)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Hopee tako mi je drago da ste mi dobro vas dvije :))
Puno pusica vam saljemo ja i moj deckic
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
evo kad smo kod pripremanja i spremanja da se pohvalimo kupili smo krevetić za našu curicu i treba doći za koji dan jedva čekam.. onda tatu bacamo na posao.. a da se pohvalim kako sam i ja vrijedna zadnjih dana, baš me ubija vrijeme, ništa mi se ne da.. a trebala bi svee ormare pospremit da napravim malo mjesta i bolje to organiziram.. a onda kupujemo stolić za presvlačenje i to jedva čekaaam
Curke moje, dođe mi da se killnem ...
termin mi za 10 dana, a ja se sva isprehladila. nos mi zaštopan već 2 dana, a od danas pak slabije čujem na desno uho i boli me to uho, kao i vrat s te desne strane. POLUDIT ĆU!!!!
ne znam kaj da uzmem, namažem, bilo kaj da mi bude bolje. u panici sam jer mi samo još fali da me prime trudovi i da se odem porodit ovakva
A cuj zvuci kao da imas upalu uha a za to bi ti vjerovtno trebao antibiotik. Mozda da ipak odes na hitnu pa da si mirna. Da ne cekas ponedjeljak. Probaj si za pocetak staviti topli oblog na uho.
Ako te muči uho...a imaš onu biljku čuvarkuću...probaj s njom...otkineš jedan listić i nakapaš u uho malo te tekućine...meni je to pomagalo kad me uho mučilo
hvala na savjetima, evo baš mi je svekrva nakapala par kapi čuvarkuće pa ću vidjeti kak mi bude.
iako sutra obavezno ipak idem do doktora da mi pogleda uho, jer mi se ne zeza s tim sad pred porod
Ma najbolje ti je otić doktoru jer baš kao što kažeš...ne treba ti još i to pred.porod... nadam se da će ti čuvarkuća pomoći
Sortiraj odgovore
Najstariji