Cure jel za bolnicu bas moraju bit pelene broj 1, dobila sam od sogorice tri paketa pelena broj 2. Pa ako nije neka razlika u velicinama uzela bi dvojkicu.kaj vi velite
zebrica
Cure, ak vam trebaju platnene pelene ja imam set novih, nekorištenih, jednom opranih pelena (Roda, Flafi, Mother Ease) + zaštitne gaće i dodatne uloške koje bi prodala...
Cloudy - kao što sam rekla, ja sam sa P koristila platnene pelene do godinu dana (za vrtić nisam htjela maltretirati tete). Doduše ja sam kombinirala sa jp povremeno. Ja nisam baš toliko puno novaca potrošila jer sam po netu kupovala i polovne platnene pelene i sama sam ih šivala. Ima ih raznih vrsta i treba se malo uhodati u cijelu priču, ali kad se malo ušemiš nije tako komplicirano. Sa tetrama nemam toliko iskustva i ja ću ove godine sa novom bebicom prvi put isprobati motanje tetrama.
Inače na ovu temu Cloudy, šaljem ti pp.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Kad sam sad tu već spominjala te moderne platnene pelene...zna li koja od vas ima li kod nas u dm,bipi ili mulleru onih uložaka za te pelene,jednokratnih? Pa da znam jer ako nema onda i to moram naručit skupa s onim pelenama...
cloudy sve u vezi platnenih pelena ti je po mom mišljenju najbolje preko Rodine puse uzimati i naručivati...stvarno imaju super izbor,cjenovno su ok a savjeti su im jako jako dobri...još ako možeš do njih otić onda je to pun pogodak
Sortiraj odgovore
Najstariji