Koliko se ja sjećam, carinili su sve preko 150 kn, ali to je bilo davno kad sam ja naručivala nešto...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja sam naručivala neke stvari i do sad mi nikad nisu naplatili carinu al sve su to bile sitnice do cca100 kn, a koliko sam upućena naplaćuju ak je preko 160kn...e al ako naručuješ nešto iz zemalja EU onda nema carine...tak smo seka i ja mami naručile parfem od 500kn iz Nizozemske i ništa nam nisu naplatili
i naravno nemoj se fokusirati samo na svjetski ebay (mislim ono .com) nego pogledaj i britanski i njemački jer za biti istih stvari za istu cijenu al bez shipinga ili da se šalju iz EU pa nemaš brige za carinu
e da...i jesi gledala na amazonu isto imaju fora stvari...također mislim na britanski amazon
Piper hvala :D nisam ni obraćala pažnju na ove pojedine ebay-ove iz eu :D baš ću to pročekirati, a amazona se nisam ni sjetila ... hvala D:
Cloudy ako ćeš narucicat te za koje velis da su jeftinije javi kad ti stignu kakve su, :)
zebrica
Trudnice kako vaše bebice reagiraju na vremenske promjene? Ova moja pleše akrobatski r'n'r u trbuhu i jučer i danas, otkad je krenula kiša... Prije tog se obično smiri, pravi mali meteoropat...
moja je zgleda baš na mamu od kad pada kiša samo spava, javi se svaki toliko nešto malo valjda da znam da je sve dobro, ma samo nek odmara iako ja više volim kad se igramo..
cloudy ona dva ebay linka pelena što si stavila jesu li to pelene koje se peru, trajne ili su to jednokratne, možda sam malo tupava ali ne kužim, tetre su ove obične kockaste bjele perive..
jer sam gledala video o ovim kao pampers samo perive pa me zanima dali netko ima skustva s tim i šta mislite o tome..
Moja cura je mirnija dok je ovakvo vrijeme, ali čim je malo ljepše odmah je puno življa :D
Zebrice...normalno da javim dojmove kad stignu :) a budem i kad ih isprobamo :)
Masha...moja cura je danas full aktivna...prošli tjedan kad je kiša padala bila je baš mirna...u utorak kad je ono vrijeme bilo lijepo i toplo bila se full micala...a bome tak ne i dana ls bez obzira na kišu...jedino je jučer bila malo smirenija...
Tena...ma nisi tupava...i mene ti te pelene zbunjuju...te s linka su ti moderne platnene pelene koje su perive...ubiti to ti je navlaka da bebina guza izgleda slađe i da drži pelenu...unutra ti idu platneni ulošci,koji se peru,a kolko sam skužila mogu se i tetre (ond kockaste platnene pelene kalve smo mi,bar ja,imala ko klinka)složit unutra...tako da su ti to te perive...ja sam totalno zapela za njih i budem ih naručila nekad uskoro pa javim dojmove kad stignu
Moja curica je isto danas mirnija kad je mama pospana al javi se mami da znam da je dobro. Sto vise vrijeme ide to su udarci jaci. Sam nek lupa da znan da je dobro moja curica
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji