opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    10. Rujan 2014. 22:44

Nije tak cure, free shipping je samo bez naknade za slanje/poštarine, a to ti znači da neke stvari putuju i po mjesec dana jer ih onda ne šalju avionom nego svakako. Računaj si i na to. 
    Ocariniti ti neće ništa što je ispod iznosa 300kn, odnosno kaj oni ocijene da je jeftinjara. 
    Ali ako si npr. naručiš neku skupu robu/tehnologju/stvar, mogli bi ti ocariniti i to ti carina sama procjenjuje vrijednost. 
    Zato ti se isplati naručiti više manjih stvari ili od različitih pošiljatelja (npr. benkicu od jednog, noćno svjetlo od drugog, držač za čaše kaj ide na kolica od trećeg itd.) koji ti onda to šalju u različito vrijeme, pa dobiš više manjih paketića, a ne jedan ogromni koji bi recimo bio sumnjiv. 
    (Također ti manje gledaju stvari od npr. Kineza, a više ako je iz UK i takvih "fancy" zemalja)

cloudy
    11. Rujan 2014. 07:47

OK...mislila sam si naručiti za nekih 200, 250 kn onih platnenih pelena... naravno iz kine ih je većina (kao i masa drugih stvari) ... znači, ako je to do nekih 250kn ne bi trebali carinit? bude me izludio taj ebay a bome i to istraživanje o pelenama

Iskrica1347
    11. Rujan 2014. 08:04

Koliko se ja sjećam, carinili su sve preko 150 kn, ali to je bilo davno kad sam ja naručivala nešto...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    11. Rujan 2014. 08:20

ja sam naručivala neke stvari i do sad mi nikad nisu naplatili carinu al sve su to bile sitnice do cca100 kn, a koliko sam upućena naplaćuju ak je preko 160kn...e al ako naručuješ nešto iz zemalja EU onda nema carine...tak smo seka i ja mami naručile parfem od 500kn iz Nizozemske i ništa nam nisu naplatili
    i naravno nemoj se fokusirati samo na svjetski ebay (mislim ono .com) nego pogledaj i britanski i njemački jer za biti istih stvari za istu cijenu al bez shipinga ili da se šalju iz EU pa nemaš brige za carinu

e da...i jesi gledala na amazonu isto imaju fora stvari...također mislim na britanski amazon

cloudy
    11. Rujan 2014. 08:35

Piper hvala :D nisam ni obraćala pažnju na ove pojedine ebay-ove iz eu :D baš ću to pročekirati, a amazona se nisam ni sjetila ... hvala D:

Pilici
    11. Rujan 2014. 14:36

Cloudy ako ćeš narucicat te za koje velis da su jeftinije javi kad ti stignu kakve su, :)

zebrica

Masha2
    11. Rujan 2014. 14:56

Trudnice kako vaše bebice reagiraju na vremenske promjene? Ova moja pleše akrobatski r'n'r u trbuhu i jučer i danas, otkad je krenula kiša... Prije tog se obično smiri, pravi mali meteoropat...

tena123
    11. Rujan 2014. 15:08

moja je zgleda baš na mamu od kad pada kiša samo spava, javi se svaki toliko nešto malo valjda da znam da je sve dobro, ma samo nek odmara iako ja više volim kad se igramo..
    cloudy ona dva ebay linka pelena što si stavila jesu li to pelene koje se peru, trajne ili su to jednokratne, možda sam malo tupava ali ne kužim, tetre su ove obične kockaste bjele perive..
    jer sam gledala video o ovim kao pampers samo perive pa me zanima dali netko ima skustva s tim i šta mislite o tome..

MalaMuca
    11. Rujan 2014. 15:28

Moja cura je mirnija dok je ovakvo vrijeme, ali čim je malo ljepše odmah je puno življa :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani