opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    08. Rujan 2014. 12:55

a mi ne mozemo u setnju jer nam je tata otpeljao kolica u bunkeru sa sobom na posao...
    moramo cekat popodne...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    08. Rujan 2014. 13:00

e da...postoji opcija da ju mozes danas aktivirat u banci...i mozes placat s njom normalno...ako u ducanu neces trebat pin...koliko znam diners kartice su kartice bez pina...pin ti treba samo na bankomatu...

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    08. Rujan 2014. 13:05

A u srijedu su nam ju poslali i tek danas dosla.vec sam imala u planu ic po fridzder luster itd. 

E cekaj , sad cete mi se smijat al kad nisam ja bas previse baratala karticama. Ovo je kreditna kartica diners, jel to onda mozda ide na potpis? Zbunjola sam 

Dada32
    08. Rujan 2014. 13:21

Zebrica

A u srijedu su nam ju poslali i tek danas dosla.vec sam imala u planu ic po fridzder luster itd. 

E cekaj , sad cete mi se smijat al kad nisam ja bas previse baratala karticama. Ovo je kreditna kartica diners, jel to onda mozda ide na potpis? Zbunjola sam 

Mislim da se u dućanu moraš potpisati na račun koji njima ostane. To ti je to.
    Jel nisi uz nju dobila i onaj papir gdje piše da ju možeš i telefonski aktivirati... nisam baš sigurna ali znam da se puno tih kartica može i na njiihove besplatne telefone, to ti je začas gotovo. 

E, još nešto: ako je Diners, obavezno prije kupnje pitaj koji su im uvjeti jer svaki dućan ima svoje (npr. donji limit kupnje je u Mulleru 300kn, u Lisci 400kn. Onda, npr. neki dućani primaju Diners ali na maximalno 3 rate ili 6 rata. Da se ne iznenadiš! Jer to ti onda mijenja mjesečni iznos.)

zebrica

Tejuska♡
    08. Rujan 2014. 13:33

Meni kad su poslali karticu su poslali i pin i na papiru je pisao broj koji se nazove da se aktivira kartica i tako i na tom papiru pise limit pri dizanju novaca sa racuna i limit potrosnje u ducanu .. :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Pilici
    08. Rujan 2014. 13:36

Je, piše broj na koji se aktivirao. Evo dragi je aktivirao i bas sam vesela sad, ići cemo i po fridzer i po lustere :) i netreba pin za ducan, ide na potpis :) hvala cure!

zebrica

cloudy
    08. Rujan 2014. 14:06

Uživaj u šopingu zebrice :) nego nego,kad pričamo o lovi,jel dobivao tko povrat poreza na ruke a ne na račun...kak procedura ide?

Gold👑
    08. Rujan 2014. 14:12

cloudy

Uživaj u šopingu zebrice :) nego nego,kad pričamo o lovi,jel dobivao tko povrat poreza na ruke a ne na račun…kak procedura ide?

Dođe ti uplatnica doma i odeš u poštu i oni ti isplate novce ...

cloudy
    08. Rujan 2014. 14:22

Super :)  fala... sad se samo nadam da neće bit manji nego mi je izračunat u 2.mj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani