a mi ne mozemo u setnju jer nam je tata otpeljao kolica u bunkeru sa sobom na posao...
moramo cekat popodne...
Laura 21.08.2014 :-*
e da...postoji opcija da ju mozes danas aktivirat u banci...i mozes placat s njom normalno...ako u ducanu neces trebat pin...koliko znam diners kartice su kartice bez pina...pin ti treba samo na bankomatu...
Laura 21.08.2014 :-*
A u srijedu su nam ju poslali i tek danas dosla.vec sam imala u planu ic po fridzder luster itd.
E cekaj , sad cete mi se smijat al kad nisam ja bas previse baratala karticama. Ovo je kreditna kartica diners, jel to onda mozda ide na potpis? Zbunjola sam
A u srijedu su nam ju poslali i tek danas dosla.vec sam imala u planu ic po fridzder luster itd.
E cekaj , sad cete mi se smijat al kad nisam ja bas previse baratala karticama. Ovo je kreditna kartica diners, jel to onda mozda ide na potpis? Zbunjola sam
Mislim da se u dućanu moraš potpisati na račun koji njima ostane. To ti je to.
Jel nisi uz nju dobila i onaj papir gdje piše da ju možeš i telefonski aktivirati... nisam baš sigurna ali znam da se puno tih kartica može i na njiihove besplatne telefone, to ti je začas gotovo.
E, još nešto: ako je Diners, obavezno prije kupnje pitaj koji su im uvjeti jer svaki dućan ima svoje (npr. donji limit kupnje je u Mulleru 300kn, u Lisci 400kn. Onda, npr. neki dućani primaju Diners ali na maximalno 3 rate ili 6 rata. Da se ne iznenadiš! Jer to ti onda mijenja mjesečni iznos.)
zebrica
Meni kad su poslali karticu su poslali i pin i na papiru je pisao broj koji se nazove da se aktivira kartica i tako i na tom papiru pise limit pri dizanju novaca sa racuna i limit potrosnje u ducanu .. :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Je, piše broj na koji se aktivirao. Evo dragi je aktivirao i bas sam vesela sad, ići cemo i po fridzer i po lustere :) i netreba pin za ducan, ide na potpis :) hvala cure!
zebrica
Uživaj u šopingu zebrice :) nego nego,kad pričamo o lovi,jel dobivao tko povrat poreza na ruke a ne na račun...kak procedura ide?
Uživaj u šopingu zebrice :) nego nego,kad pričamo o lovi,jel dobivao tko povrat poreza na ruke a ne na račun…kak procedura ide?
Dođe ti uplatnica doma i odeš u poštu i oni ti isplate novce ...
Super :) fala... sad se samo nadam da neće bit manji nego mi je izračunat u 2.mj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji