opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    08. Rujan 2014. 13:00

e da...postoji opcija da ju mozes danas aktivirat u banci...i mozes placat s njom normalno...ako u ducanu neces trebat pin...koliko znam diners kartice su kartice bez pina...pin ti treba samo na bankomatu...

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    08. Rujan 2014. 13:05

A u srijedu su nam ju poslali i tek danas dosla.vec sam imala u planu ic po fridzder luster itd. 

E cekaj , sad cete mi se smijat al kad nisam ja bas previse baratala karticama. Ovo je kreditna kartica diners, jel to onda mozda ide na potpis? Zbunjola sam 

zebrica

Tejuska♡
    08. Rujan 2014. 13:33

Meni kad su poslali karticu su poslali i pin i na papiru je pisao broj koji se nazove da se aktivira kartica i tako i na tom papiru pise limit pri dizanju novaca sa racuna i limit potrosnje u ducanu .. :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Pilici
    08. Rujan 2014. 13:36

Je, piše broj na koji se aktivirao. Evo dragi je aktivirao i bas sam vesela sad, ići cemo i po fridzer i po lustere :) i netreba pin za ducan, ide na potpis :) hvala cure!

zebrica

cloudy
    08. Rujan 2014. 14:06

Uživaj u šopingu zebrice :) nego nego,kad pričamo o lovi,jel dobivao tko povrat poreza na ruke a ne na račun...kak procedura ide?

cloudy
    08. Rujan 2014. 14:22

Super :)  fala... sad se samo nadam da neće bit manji nego mi je izračunat u 2.mj 

Mum of four
    08. Rujan 2014. 14:45

I meni je tako došlo doma,isplatnicom...možeš i u finu podignut oni ne uzimaju proviziju

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    08. Rujan 2014. 14:47

Hvala sandra  to mi je još povoljnije ako ne uzimaju proviziju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.