e da...postoji opcija da ju mozes danas aktivirat u banci...i mozes placat s njom normalno...ako u ducanu neces trebat pin...koliko znam diners kartice su kartice bez pina...pin ti treba samo na bankomatu...
Laura 21.08.2014 :-*
A u srijedu su nam ju poslali i tek danas dosla.vec sam imala u planu ic po fridzder luster itd.
E cekaj , sad cete mi se smijat al kad nisam ja bas previse baratala karticama. Ovo je kreditna kartica diners, jel to onda mozda ide na potpis? Zbunjola sam
zebrica
Meni kad su poslali karticu su poslali i pin i na papiru je pisao broj koji se nazove da se aktivira kartica i tako i na tom papiru pise limit pri dizanju novaca sa racuna i limit potrosnje u ducanu .. :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Je, piše broj na koji se aktivirao. Evo dragi je aktivirao i bas sam vesela sad, ići cemo i po fridzer i po lustere :) i netreba pin za ducan, ide na potpis :) hvala cure!
zebrica
Uživaj u šopingu zebrice :) nego nego,kad pričamo o lovi,jel dobivao tko povrat poreza na ruke a ne na račun...kak procedura ide?
Super :) fala... sad se samo nadam da neće bit manji nego mi je izračunat u 2.mj
I meni je tako došlo doma,isplatnicom...možeš i u finu podignut oni ne uzimaju proviziju
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji