opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    11. Rujan 2014. 15:47

Sto vise vrijeme se priblizava porodu*

zebrica

cloudy
    11. Rujan 2014. 16:01

Da,da...baš smo dragi i ja danas čitali šta nas čeka po tjednima...pošto sutra ulazimo u 22 (ako mi nije sve za 2 tj.pomaknuto ali to ću vidjet na nekom od idućih pregleda kod dr)...i vidimo da se sad malo po malo mora sve više i jače osječati :)  ali baš to...znamo da je mala dobro...nego...negdje sam pročitala da ako se od 28.tj ne osjeti 10 udaraca u 2 sata da je dobro otić do doktora...sad meni nije jasno...znači ja bi bebu trebala stalno osjećat ili? Mislim kak da znam da joj nije vrijeme za spavanje

Gold👑
    11. Rujan 2014. 16:21

Ma ja mislim da je važno da osjetiš bebu a sad hoće to bit jednom ili sto puta na sat ... evo meni se moj mali nekad cjeli dan javlja ali to više nisu baš udarci,samo pokoji,većinom su kao kotrljanja neka,tako da ne znam kako bi to uopće brojala... a ima dana kad se rijetko javi po danu ali zato po noći ne mogu spavati koliko se razigra hehe :) a i kad sam u pokretu baš ne osjetim svaki put kad se javlja ili sam usredotočena na nešto drugo pa nisam ni svjesna da udara, tako da ne znam kako bi to brojala :) I naravno da ne osjetim bar nekoliko udaraca/kotrljanja do navečer obavezno bi se javila doktoru ...

cloudy
    11. Rujan 2014. 16:30

Moja bebica se i po fanu i po noći osjeti....a danas ko da tulum ima...noćas sam se nekak čudno na trbuh nalegla i odmah sam ju osjetila da me lupka kao da mi hoće reći da joj ne paše moja poza...

Gold👑
    11. Rujan 2014. 16:36

Ma osjetim ja njega i po danu,ali ima dana kada nije raspoložen pa prođe nekoliko sati da se ne javi :) a po noći obavezno tulum,oko 11-12 sati počne i onda se ja ne mogu namjestit pa znam nekad satima gledat u trbuh i zamišljati šta radi hehe 

Mum of four
    11. Rujan 2014. 17:08

Moja curka veselo skače stalno mami po mjehuru,tj.i na ultrazvuku smo uspijeli vidjet da joj je nogica točno na mjehuru...tako da ja imam osjećaj da stalno moram na wc...

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Iskrica1347
    11. Rujan 2014. 17:08

Moja curka je malo mirnija kad pada kiša, ali vrlo malo. načelno je ista. Ja ne rađam mirnu djecu..
    Tena123, ja sam sa prvom curkom koristila platnene pelene i naravno koristit ću i sada. Ako si na fejsu učlani se u grupu MODERNE PLATNENE PELENE, tamo ima jako puno dobrih objašnjenja što je što. Možeš i mene na pp cimnuti, pa ću ti ja ukratko objasniti, ali preporučam ovu grupu gore.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Masha2
    11. Rujan 2014. 17:09

Ja sam 34+4tt i više se meškolji i gurka nego što lupa. Navečer se obavezno namješta za spavanje i evo do sad nisam imala nijedno noćno buđenje zbog udaraca. Ujutro se krene mrdati cca pola sata nakon mog buđenja. Divna beba! Da takva bude i kad se rodi, mama bi bila presretna! 

MarijaŠ
    11. Rujan 2014. 18:04

Tina, super je članak! 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.