opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    08. Rujan 2014. 08:31

Joj cure da vam se malo pojadam ili pohvalim...neznam ni sama još,danas moja curka kreće u prvi razred ona je tako sretna i uzbuđena,a ja neznam ni sama jesam li sretna,tužna,prestrašena,nervozna..Mislim da su mi trenutno svi osjećaji promješani

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Iskrica1347
    08. Rujan 2014. 10:48

Sandra - biti će sve super. Vjerujem da je uzbuđena i treba ju poticati na pozitivno razmišljanje o školi. Sretno.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    08. Rujan 2014. 11:24

Sretno prvi dan u školi 

zebrica

cloudy
    08. Rujan 2014. 11:37

Sretno prvi dan u školi :) 
    Kako ste mi cure?

Tina0208
    08. Rujan 2014. 12:14

sandra samo hrabro...sve ce bit ok...
    dobro smo cloudy..hvala na pitanju... cim je vani sunce...cijeli dan je super..super...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    08. Rujan 2014. 12:42

Sandra sretnoo prvi dan u skolici :) da joj bude super super :)
    I ja sam super super kao Tina cim je vrijeme malo lijepse odma u setnjicu :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    08. Rujan 2014. 12:49

Kod mene nema puno sunca,nešto između ali je napooin bez kiše...a čini se ovo vrijeme odgovara i mojoj curi jer mi je danas baš aktivna :)  s šetnju sam odradila...išla gledat pločice...i aad ne da sam u dilemi nego ih nikako neću moć izabrat 

Pilici
    08. Rujan 2014. 12:55

Drage dali koja zna/ ima karticu diners(erste)kreditna..dosla mi je danas kartica i sad ju moram aktivirat a nije mi dosao pin, postigli ju ocekujemo još od petka i pola subote ju cekamo  Vec imamo danas u planu sta kupit. Jel vi znate dal ako odem direkt u banku oce mi Dat pin tam?

zebrica

Tina0208
    08. Rujan 2014. 12:55

a mi ne mozemo u setnju jer nam je tata otpeljao kolica u bunkeru sa sobom na posao...
    moramo cekat popodne...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.