Joj cure da vam se malo pojadam ili pohvalim...neznam ni sama još,danas moja curka kreće u prvi razred ona je tako sretna i uzbuđena,a ja neznam ni sama jesam li sretna,tužna,prestrašena,nervozna..Mislim da su mi trenutno svi osjećaji promješani
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sandra - biti će sve super. Vjerujem da je uzbuđena i treba ju poticati na pozitivno razmišljanje o školi. Sretno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
sandra samo hrabro...sve ce bit ok...
dobro smo cloudy..hvala na pitanju... cim je vani sunce...cijeli dan je super..super...
Laura 21.08.2014 :-*
Sandra sretnoo prvi dan u skolici :) da joj bude super super :)
I ja sam super super kao Tina cim je vrijeme malo lijepse odma u setnjicu :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kod mene nema puno sunca,nešto između ali je napooin bez kiše...a čini se ovo vrijeme odgovara i mojoj curi jer mi je danas baš aktivna :) s šetnju sam odradila...išla gledat pločice...i aad ne da sam u dilemi nego ih nikako neću moć izabrat
Drage dali koja zna/ ima karticu diners(erste)kreditna..dosla mi je danas kartica i sad ju moram aktivirat a nije mi dosao pin, postigli ju ocekujemo još od petka i pola subote ju cekamo Vec imamo danas u planu sta kupit. Jel vi znate dal ako odem direkt u banku oce mi Dat pin tam?
zebrica
a mi ne mozemo u setnju jer nam je tata otpeljao kolica u bunkeru sa sobom na posao...
moramo cekat popodne...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji