opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    08. Rujan 2014. 18:54

lilife dobrodošla! Ja bi svakako zatražila drugo mišljenje,možda stvarno nije ništa kao što on kaže ali mislim da ćeš se sigurnije osjećati ako ti to još netko potvrdi... ali svejedno odmaraj i čuvaj se 

cloudy
    08. Rujan 2014. 21:35

e cure...baš razmišljam sad o pelenama... jel koja gledala platnene preko ebaya za naručit? tipa ovog http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcloth+diapers&_nkw=cloth+diapers&_sacat=0

ili http://www.ebay.co.uk/itm/New-Baby-Infant-Lion-Printed-Cloth-Diaper-One-Size-Reusable-TPU-Nappy-Cover-H01-/390925762789?pt=UK_Baby_Baby_Changing_Changing_Tables_Units_LE&hash=item5b04fdc0e5  jer čine mi se jeftine... pa ne znam ni sama

Iskrica1347
    08. Rujan 2014. 22:23

Koliko čitam u onoj grupi na fejsu, to su tzv. kineskice. One ne drže baš jako dugo, ali su dobre za recimo kratke izlaske vani ili za npr. kupanje u bazenu i tak. Istina da je investicija u "poštene" platnene pelene možda malo veća, ali uvijek možeš kombinirati sa tetrama (ja ću ovaj put čim dođem doma preći na tetre, pa onda nastaviti sa pp).. Ako imaš još kojih pitanja slobodno me cimni.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    08. Rujan 2014. 22:33

Prema linku ovo su one size platnene pelene. Ali ne mogu garantirati za njihovu funkcionalnost, jer sam dosad ili šivala sama svoje ili sam kupovala od hrv proizvođača/šivalica.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    09. Rujan 2014. 08:23

mene zbunjuju sve te platnene pelene i tetre i tako to.... prije trudnoće sam mislila da su platnene tetre... sad kad sam se bacila u istraživanje vidim da postoje i te platnene koje su iste kao pampersice ali su od tkanine.... sad.... ja imam paket tetri, i mislila sam s njima kao mudro krenuti ali kad vidim ove i one su mi zanimljive jer mi se čine praktične... one imaju neki uložak koji ide unutra kolko sam skužila? ove naše domaće su mi preskupe (mislim možda i nisu kad sve zbrojiš i oduzmeš, ali mi u startu trebaju 2000 kn mimimalno za njih). A  zbunjuje me i ovo što veli dada, jer nisam ni znala da postoji ta zaštita..... Iskrice, pošto imaš iskustva...  kakva je fora s ovima platnenima (preporuka ili ne - jer naručila bi koju preko ebaya, čine mi se prihvatljive cijenom) i kakva su tvoja iskustva s tetrama (ako imaš iskustva)....

MalaMuca
    09. Rujan 2014. 08:26

Cloudy, takve pelene koristi moja frendica i pre zadovoljna je s njima, veli da su puno puno isplativije nego pampersice.

cloudy
    09. Rujan 2014. 08:31

:) i meni se čine zadovoljavajuće... pogotovo ak u njih ide taj uložak koji samo izvadim i bacim,... jer recimo s tetrama mi se čini problem upravo to..kad beba obavi svoje moram ih odmah prati...a kako ću prati 1 pelenu? osim na ruke... a da čekam cijeli dan da mi ih se skupi mi nije baš neki odabir... da su kod nas jeftinije uzela bi ih ziher... sad se premišljam naručiti ove ili ne

MalaMuca
    09. Rujan 2014. 08:48

http://www.roda.hr/article/readlink/1745 evo tu sve piše :D 
    ja sam se definitivno odlučila na platnene pelene, pa budem vidla kak bum zadovoljna, meni je prvenstveno radi toga jer su mi prirodnije od ovih jednokratnih.

cloudy
    09. Rujan 2014. 09:00

ma i ja bi i zbog prirodnijeg i zbog uštede i tako... sad me jedino muči jel ono na ebayu šta piše nappy diaper cover ta pelena ili? Jer ako ću natučivat ne bi se volila zeznut

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.