Da,u pošti uzimaju proviziju pa ako ti je fina blizu odi tamo,meni nije bila
hvala cloudy meni je doslo danas nekakv porez za platit i jos kojekakvi racuni tak da nece bit puno shoppinga
zebrica
Zebra - uživaj u šopingu
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
moj je cijeli predviđen na uređenje kupaone :D i možda nešto za bebicu uzeti od robice :D
Ekipa, nova sam na forumu i željela bih vas zamoliti za savjet. Mlada trudnica, prva trudnoća i puno pitanja. :$ dogodilo mi se krvarenje u 24 tjednu trudnoće, otišla sam na pregled da bi mi ginekolog rekao da je to normalno u ovome dobu trudnoće. Sada neznam šta da raim, ništa osim toga mi nije rekao, a ja neznam dali tražiti drugo mišljenje ili ne.
lilife... dobro nam došla :D što se krvarenja tiče, osobno nemam iskustva (isto mi je prva trudnoća, koji tjedan manje nego tebi) ali savjetovala bi ti da odmaraš, što više ležiš na lijevom boku i nikako ne čitaš simptome po internetu... ako ćeš se osjećati bolje i smirenije, potraži i drugo mišljenje
A mirujem što više mogu i to se smiruje sve, ali čisto me strah idućega pregleda da se nebi dogodilo da se nešta zakompliciralo, jer svoju malu miškicu nedam nikome, ako me razumiješ. zato mislim da ću i tražiti drugo mišljenje, pošto mi je taj isti ginekolog u trudničkoj napisao da mi je cerviks uloživ za jedan članak, pa ono. Nije mi svejedno. :3
P.S hvala na dobrodošlici. :)
lilife ja bi na tvom mjestu otišla ili na hitnu na pregled ili potražila drugo mišljenje čim prije jer po mom nijedno krvarenje u trudnoći nije zanemarivo...naravno negovorimo o sukrvici koja se zna pojavit nakon samog pregleda kao npr. meni danas nakon TA ali ja sam u 39tt
lilife slazem se sa piper..to nikako nije zanemarivo ..
I dobro nam dosla
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji