opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    08. Rujan 2014. 14:48

Da,u pošti uzimaju  proviziju pa ako ti je fina blizu odi tamo,meni nije bila 

Pilici
    08. Rujan 2014. 14:58

hvala cloudy  meni je doslo danas nekakv porez za platit i jos kojekakvi racuni tak da nece bit puno shoppinga 

zebrica

Iskrica1347
    08. Rujan 2014. 15:13

Zebra - uživaj u šopingu

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    08. Rujan 2014. 15:26

moj je cijeli predviđen na uređenje kupaone :D i možda nešto za bebicu uzeti od robice :D

Pilici
    08. Rujan 2014. 16:24

Hvala 

zebrica

lilife
    08. Rujan 2014. 16:41

Ekipa, nova sam na forumu i željela bih vas zamoliti za savjet. Mlada trudnica, prva trudnoća i puno pitanja. :$ dogodilo mi se krvarenje u 24 tjednu trudnoće, otišla sam na pregled da bi mi ginekolog rekao da je to normalno u ovome dobu trudnoće. Sada neznam šta da raim, ništa osim toga mi nije rekao, a ja neznam dali tražiti drugo mišljenje ili ne.

cloudy
    08. Rujan 2014. 17:04

lilife... dobro nam došla :D što se krvarenja tiče, osobno nemam iskustva (isto mi je prva trudnoća, koji tjedan manje nego tebi) ali savjetovala bi ti da odmaraš, što više ležiš na lijevom boku i nikako ne čitaš simptome po internetu... ako ćeš se osjećati bolje i smirenije, potraži i drugo mišljenje

lilife
    08. Rujan 2014. 17:09

A mirujem što više mogu i to se smiruje sve, ali čisto me strah idućega pregleda da se nebi dogodilo da se nešta zakompliciralo, jer svoju malu miškicu nedam nikome, ako me razumiješ. zato mislim da ću i tražiti drugo mišljenje, pošto mi je taj isti ginekolog u trudničkoj napisao da mi je cerviks uloživ za jedan članak, pa ono. Nije mi svejedno. :3

P.S hvala na dobrodošlici. :)

piper
    08. Rujan 2014. 17:44

lilife ja bi na tvom mjestu otišla ili na hitnu na pregled ili potražila drugo mišljenje čim prije jer po mom nijedno krvarenje u trudnoći nije zanemarivo...naravno negovorimo o sukrvici koja se zna pojavit nakon samog pregleda kao npr. meni danas nakon TA ali ja sam u 39tt

Tejuska♡
    08. Rujan 2014. 17:47

lilife slazem se sa piper..to nikako nije zanemarivo ..
    I dobro nam dosla

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.