opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    11. Rujan 2014. 21:06

e tina, članak je baš dobar a cura je preslatka.
    e sad što se tiče pelena ja sam baš bila zagrijana za te perive moderne jeli, vidjela sam na ebay-u da ima stvarno jeftinih. sviđaju mi se jer ih ne bacam i nemoram stalno kupovati druge
    samo me zanimalo šta će reci mame koje su ih koristile kakve su, i koliko mi uopce treba za bebu, koliko komada? sviđaju mi se i što su univerzalne veličine.
    iskrice hvala na odgovoru, odoh potrazit tu gupu, a ako budem još što trebala javit ću ti se

Pilici
    11. Rujan 2014. 21:21

Tina curica ti je bomboncek bas je slatka :)

zebrica

cloudy
    11. Rujan 2014. 21:22

A čuj...ja isto ne znam kakve su...ima i kod nas za kupiti al su skuplje...od 60kn naviše...tako da... ja sam rekla za početak naručit 10 tih s onog linka i 20 uložaka...tu negdje...pa ćemo vidjeti kad cura dođe kako će nam ići s njima...preporučaju neki 20-30 komada..bar kolko sam vidjela po raznim stranicama...meni su se isto svidjele jer ne bacam lovu kao s oni jednokratnima...s njima bacaš minimalno 300-400kn mjesečno u smeće...bar prema mojoj nekoj računici

tena123
    11. Rujan 2014. 21:27

slažem se a to mi baš nije za bacit, e sad neznam kada se ukaka kako se to čisti, dali se mora bacat u školjku li se mora proprat da kakica ode jer je ne mogu stavit u mašinu

cloudy
    11. Rujan 2014. 21:31

Nisam ni ja to skužila...ali planiram si nabavit i one papiriće koji su relativno jeftini i koje možeš bacit u wc...

cloudy
    11. Rujan 2014. 21:35

mene sad samo zanima hoće li tako biti aktivni i kad se rode...jer blago onda mamama kojima su bebice mirne po noći

Gold👑
    11. Rujan 2014. 21:45

Haha ako budu takvi onda će meni i Dadi biti veselo 

cloudy
    11. Rujan 2014. 22:24

A kak je krenulo prošlu noć ja ću isto imat veselje...al od nekih 3-4 

Hope
    13. Rujan 2014. 02:41

Cure moje drage!!!
    Tu sam ziva i zdrava!!!
    Hvala sta se brinete...ne mogu sve ni pohvatati sta se zbivalo dok me nije bilo..

Ugl.mi smo tek pred par dana stigle kuci...ona je jos skroz uspavana beba bila (pa HALOooo- jos je mj.i pol trebala u trbuhu biti!), tako da su nas zezali zbog gramaze i nisu nas htjeli otpustiti..pa nisam imala vremena biti prisutna, jer sam doslovno bdijela nad njom i cim ona imalo usta otvori ja bi kapala u nju!!!
    Pustili nas uz jedvite jade- taman ju dohranili i nije se stigla pokakati kada su ju na vagu stavili  
    Ja im molila da nas puste,da cemo doma imati svoj ritam i ustabiliti prehranu..

I kad smo stigli doma valjda se dogodio taj "skok u razvoju", moje dijete se odjednom probudila i non-stop je na ciki vec 3 dana, cak i na wc idem sa njom!
    Tako da sam samo njena!
    Iako mi faliteeee...i nadam se da sad nakon ovog da ce se ustabiliti to dojenje i da cu biti odsad svaki dan pomalo tu!!
    I nadam se da cu bar dio pohvatati sta se dogadjalo dok me nije bilo!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.