Ja sam 34+4tt i više se meškolji i gurka nego što lupa. Navečer se obavezno namješta za spavanje i evo do sad nisam imala nijedno noćno buđenje zbog udaraca. Ujutro se krene mrdati cca pola sata nakon mog buđenja. Divna beba! Da takva bude i kad se rodi, mama bi bila presretna!
e tina, članak je baš dobar a cura je preslatka.
e sad što se tiče pelena ja sam baš bila zagrijana za te perive moderne jeli, vidjela sam na ebay-u da ima stvarno jeftinih. sviđaju mi se jer ih ne bacam i nemoram stalno kupovati druge.
samo me zanimalo šta će reci mame koje su ih koristile kakve su, i koliko mi uopce treba za bebu, koliko komada? sviđaju mi se i što su univerzalne veličine.
iskrice hvala na odgovoru, odoh potrazit tu gupu, a ako budem još što trebala javit ću ti se
A čuj...ja isto ne znam kakve su...ima i kod nas za kupiti al su skuplje...od 60kn naviše...tako da... ja sam rekla za početak naručit 10 tih s onog linka i 20 uložaka...tu negdje...pa ćemo vidjeti kad cura dođe kako će nam ići s njima...preporučaju neki 20-30 komada..bar kolko sam vidjela po raznim stranicama...meni su se isto svidjele jer ne bacam lovu kao s oni jednokratnima...s njima bacaš minimalno 300-400kn mjesečno u smeće...bar prema mojoj nekoj računici
slažem se a to mi baš nije za bacit, e sad neznam kada se ukaka kako se to čisti, dali se mora bacat u školjku li se mora proprat da kakica ode jer je ne mogu stavit u mašinu
Nisam ni ja to skužila...ali planiram si nabavit i one papiriće koji su relativno jeftini i koje možeš bacit u wc...
mene sad samo zanima hoće li tako biti aktivni i kad se rode...jer blago onda mamama kojima su bebice mirne po noći
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji