Dajte pošaljite po komad,obadvije ja sam dio složila,dobar dio speglala a ostatak zgurala nazad u ormar... budem se s tim zezala preksutra,ak će mi se dat....a sad idem po čips...dilema je slani il sir i vrhnje
malamuca....s tolko veša ne bi ti bila u koži...meni je puno i ovo od nas dvoje,a čak i ne peglam sve....
Moji se sjetili farbat sobe danas i hodnik i kupaonu....i micat hrpetine vesa koje se ne nosi ..tako da mi u ovom kaosu ni carobni stapic ne pomaze...a sutra ujutro skola....stvari u ormarima presvuceni najlonom....ahh..kod mene nikad dosadno..
Ajde, reci adresu, šaljem ima viška...Onako mmm prkho tijesto, fila od sira, kruške i cimet na vrh, ha primamljivo...Sad će me trudnice...
O vešu ni ne razmišljam, jer ga se nikako ni ne mogu riješiti, nas isto četvero u kući a ja sama na kuć. poslovima, tako da ...
Ja sam danas uzasna... Bilo je malo i suza, jer me uhvatio neki ludi strah od svega-da cu izgubit mlijeko, da ce mi mali prevuci dekicu preko glave kad spava i ostati bez zraka, da mu smeta sve sto jedem... Da ne nabrajam. Jos muz ide ujutro na put i nema ga 3-4 dana, uskočiti ce mi sestre tih dana, ali opet... I jos nam se najave gosti oko 17h, a došli u 18:30. Ne da sam bila ljuta, nego bijesna. Vidjeli su maloga na 10-15min, i onda smo se povukli na dojenje. Boli me dupe. Mrzim ljude koji zaborave kako je to imati malu bebu, i nemaju obzira o točnosti. A nastimala sam i dojenje i sve da bi mogli malo vise biti sa našom bebicom. I sa čekam da nam krenu grcevi, u niskom sam startu. Grrrrrrr!
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija samo smiŕeno....to s gostima kužim..i ja ne volim kad tak neko kaže da će doć tad i tad pa zakasni...ili urani....pošalji sms ako kasniš.... a što se tiče dojenja,mlijeka i ostalog ja bi rekla da te to hormoni pucaju....samo smireno draga...i.ako ti je lakše isplači se....meni nekad pomaže
Nemoj biti nervozna, i malecki će to osjetiti, smiri se draga, laganini, nemoj da te izbace iz takta,ti sad imaš svoju bebicu i briga te za goste. Ja isto nisam voljela takve goste, a pogotovo su bezobrazni oni koji bebicu još nisu ni imali, pa se ni ne najave, dođu kad im se hoće, upadnu a ti ono s cicom u ustima...Ma joj, bilo je ružnih dana...
Ajmo smješak na lice, sutra je novi dan, da i tebi malo pite pošaljem ili koju milkicu...!!! Samo reci adresu!
Joj cure moje hvala vam. Kasnije je bila bolja. Čak smo i mi pitu pekli, ali od bundeve. A stoički je podnijela cijeli dan bez crtića tako da će sada dobiti jedan dok ću joj kosu sušiti. Samo što me uz sve to i stopalo počelo užasno boljeti (preselio mi se upaljen živac iz prepone u stopalo - veselja trudnoće)... Ali uglavnom, ipak smo preživjele dan.. Znam da znate kako mi je (vi sve koje imate 2 i više djece), ali neki put koristi i da se samo nekome pojadaš malo i da znaš da nisi jedina majka koja razmišlja o apaurinima povremeno..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam baš danas u jednoj knjizi pročitala,na dijelu o dječjim ispadima i napadima vrištanja, da kad je takva situacija da se najbolje smirit i nazvat nekog i pojadat mu se,da se onda problem čini manjim :) tako da iskrice super si postupila....
Tu i jesmo da se pojadamo jedna drugoj i pitamo za savjet. A sto su nam djeca starija i izazovi su veci.
Samo polako, ja imam 2 kandidata za pubertet. Pocele su spike i zisku, jos cekam da mi vele stara kaj brijes. Ah, ti mali smotuljci iz radjaone, se polako pretvaraju u odrasle ljude a na nama je samo da ih uputimo kakvi bi trebali biti ljudi (samostalni ,suosjecajni,....) i to bez gubljenja razuma iako je ponekad tesko...
Sortiraj odgovore
Najstariji