Iskrice, znači i tvoja jutros bila aktivna! Ja i moja S već smo se u pol 9 ujutro zakačile, ne da nam spavat, takav je ranoranioc, za poludit, već je u 6 skakala po nama, ajmo crtići, ja sam gladna, žedna, meni se ovo, meni se ono...Joj luda sam bila, bar da malo duže odspava, ma jok propustila bi izlazak sunca.. Jedino je kod nas u kući svjetlo od 6h, ono svi spavaju, mir i tišina a u mojoj kući bećarac...
cloudy, ista situacija i kod mene, samo kaj ja imam tatin, sestrin i naš veš za spremiti i složiti i speglati -.- a leđa me bole za poluditi
i onda sam popizdila i otišla si ispeći pitu s breskvama xD idem se debljati još više i ne misliti na veš :D
cloudy, ista situacija i kod mene, samo kaj ja imam tatin, sestrin i naš veš za spremiti i složiti i speglati -.- a leđa me bole za poluditi
i onda sam popizdila i otišla si ispeći pitu s breskvama xD idem se debljati još više i ne misliti na veš :D
Ja sam si napravila s kruškama!Hi Hi
Dajte pošaljite po komad,obadvije ja sam dio složila,dobar dio speglala a ostatak zgurala nazad u ormar... budem se s tim zezala preksutra,ak će mi se dat....a sad idem po čips...dilema je slani il sir i vrhnje
malamuca....s tolko veša ne bi ti bila u koži...meni je puno i ovo od nas dvoje,a čak i ne peglam sve....
Moji se sjetili farbat sobe danas i hodnik i kupaonu....i micat hrpetine vesa koje se ne nosi ..tako da mi u ovom kaosu ni carobni stapic ne pomaze...a sutra ujutro skola....stvari u ormarima presvuceni najlonom....ahh..kod mene nikad dosadno..
Ajde, reci adresu, šaljem ima viška...Onako mmm prkho tijesto, fila od sira, kruške i cimet na vrh, ha primamljivo...Sad će me trudnice...
O vešu ni ne razmišljam, jer ga se nikako ni ne mogu riješiti, nas isto četvero u kući a ja sama na kuć. poslovima, tako da ...
Ja sam danas uzasna... Bilo je malo i suza, jer me uhvatio neki ludi strah od svega-da cu izgubit mlijeko, da ce mi mali prevuci dekicu preko glave kad spava i ostati bez zraka, da mu smeta sve sto jedem... Da ne nabrajam. Jos muz ide ujutro na put i nema ga 3-4 dana, uskočiti ce mi sestre tih dana, ali opet... I jos nam se najave gosti oko 17h, a došli u 18:30. Ne da sam bila ljuta, nego bijesna. Vidjeli su maloga na 10-15min, i onda smo se povukli na dojenje. Boli me dupe. Mrzim ljude koji zaborave kako je to imati malu bebu, i nemaju obzira o točnosti. A nastimala sam i dojenje i sve da bi mogli malo vise biti sa našom bebicom. I sa čekam da nam krenu grcevi, u niskom sam startu. Grrrrrrr!
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija samo smiŕeno....to s gostima kužim..i ja ne volim kad tak neko kaže da će doć tad i tad pa zakasni...ili urani....pošalji sms ako kasniš.... a što se tiče dojenja,mlijeka i ostalog ja bi rekla da te to hormoni pucaju....samo smireno draga...i.ako ti je lakše isplači se....meni nekad pomaže
Nemoj biti nervozna, i malecki će to osjetiti, smiri se draga, laganini, nemoj da te izbace iz takta,ti sad imaš svoju bebicu i briga te za goste. Ja isto nisam voljela takve goste, a pogotovo su bezobrazni oni koji bebicu još nisu ni imali, pa se ni ne najave, dođu kad im se hoće, upadnu a ti ono s cicom u ustima...Ma joj, bilo je ružnih dana...
Ajmo smješak na lice, sutra je novi dan, da i tebi malo pite pošaljem ili koju milkicu...!!! Samo reci adresu!
Joj cure moje hvala vam. Kasnije je bila bolja. Čak smo i mi pitu pekli, ali od bundeve. A stoički je podnijela cijeli dan bez crtića tako da će sada dobiti jedan dok ću joj kosu sušiti. Samo što me uz sve to i stopalo počelo užasno boljeti (preselio mi se upaljen živac iz prepone u stopalo - veselja trudnoće)... Ali uglavnom, ipak smo preživjele dan.. Znam da znate kako mi je (vi sve koje imate 2 i više djece), ali neki put koristi i da se samo nekome pojadaš malo i da znaš da nisi jedina majka koja razmišlja o apaurinima povremeno..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji