mama zana samo ti miruj fino i druži se sa svojom curkom <3
puse vam šaljemo
Hvala draga malamuca,to i cinim . dusa mamina samo neka mi je ona dobro. A jos me pucaju neke emocije,prva kcerkica mi doma totalno mi nedostaje,i ne samo ona nego i muzek moj,tatica. Pa mi dode da se samo krivim...
Mama Zana 😊
mama zana - fala Bogu da nije niš strašno.. malo ćeš morati izdržati, ali sve za našu dječicu..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Mama Zana drzim fige da idete domeka odmarati i da bude sve u najboljem redu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajme meni cure, meni je danas tak katastrofa dan. Osim što se ja osjećam šugavo, P je napravila takvu scenu danas u dućanu i tako me je rasp.... da sam imala izraziti poriv doslovce je umlatiti ko vola u kupusu (naravno da to nisam napravila, jer ja ne tučem svoje dijete - smatram to kontraproduktivnom odgojnom metodom)... Htjela sam doslovce lupati glavom u zid. Izluđuje me kad je takva... Znam da je to vjerojatno djelomično i reakcija na novo dijete i to što se bliži porod i tak, ali zbilja.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Uglavnom sad je u kazni do navečer. A navečer, ak bude dobra, možda ću joj dozvoliti gledati Sammy na putu oko svijeta (hoću vjerojatno, da ja mogu peglati u miru). Ali sad me sve to skupa toliko izmorilo da mislim da bum se bacila kroz prozor ak mi i drugo dijete bude takvo. Toliko sam se uzrujala da sam pomislila "što mi je trebalo i drugo dijete uz ovakvo prvo"... Uffffffffffff... Oprostite drage moje, morala sam se nekom izjadati..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
iskrice drži se...
možda na obadvije djeluje uzbuđenje zbog dolaska još jedne bebe pa si prenosite nervozu, samo polako to je još jedan loš dan a sutra će već biti bolji..
gledam svoju prijateljicu koja je sada rodila treću curicu a sve ih je rodila jednu za drugom doslovno, nekad mislim kako joj se divim kako ima snage a nikad nije umorna i ljuta. kada sam malo više pričala s njom shvatila sam da je samo to ne pokazuje toliko.. tako da svi mi imamo takve dane, nemoj mislit negativno, proći će.. probaj smisliti nešto što te oraspoložuje da ti malo popravi dan
Iskrice...drži se...i nemoj skočit kroz prozor,jer tko će se s nama.tu družit sladoled ili čokolada (za tebe) bi mogli pomoći :)
Ja sam živčana sama na sebe danas....krenula sam micat robu iz ormara u koju neću stati neko vrijeme pa to vozim svojima (više mjesta za takce stvari)pa sam se i peglanja uhvatila i sad ne vidim kraja ičemu...na krevetu mi je hrpetina robe za koju poželim da nestane il da imam čarobi štapić pa ju maknem nekud.... a sad je već skoro 6 i ako to ne riješim kroz sat vremena kasnije mi se neće dati....uhhhh
Iskrice, znači i tvoja jutros bila aktivna! Ja i moja S već smo se u pol 9 ujutro zakačile, ne da nam spavat, takav je ranoranioc, za poludit, već je u 6 skakala po nama, ajmo crtići, ja sam gladna, žedna, meni se ovo, meni se ono...Joj luda sam bila, bar da malo duže odspava, ma jok propustila bi izlazak sunca.. Jedino je kod nas u kući svjetlo od 6h, ono svi spavaju, mir i tišina a u mojoj kući bećarac...
cloudy, ista situacija i kod mene, samo kaj ja imam tatin, sestrin i naš veš za spremiti i složiti i speglati -.- a leđa me bole za poluditi
i onda sam popizdila i otišla si ispeći pitu s breskvama xD idem se debljati još više i ne misliti na veš :D
Sortiraj odgovore
Najstariji