Ma kad sam ja našla prekrasna kolica koja su mi se na prvu svidjela i ta su 3 u1.... već smo i čuli to za košaru al kad nisam na 2 u 1 naletila da mi se sviđaju...bude beba spavala u košari kad ćemo ić u goste negdje...
Da to je ona košara kaj ide u kolica.
Nego meni je problem što nemamo auto pa onda AS montirati pa razmontiravati za doslovno pet minuta vožnje možda i manje ne čini mi se praktično, košara se može vezati pa mi se čini za tu prvu vožnju puno praktičnija. Za sve ostale vožnje ćemo prostudirati AS ali prva vožnja.. doma ide u košari i jastuku.
A košara je sama po sebi vrlo teška , autosjedalica mi je teška i sama konstrukcija kolica su teška i cijelo vrijeme se pitam kako ću ja to nosilti okolo.
Uspjela sam pročitati na forumu da su starci djete iz rodilišta odnjeli doma u prenosivom frižideru u tramvaju pa eto živ i zdrav ,danas velik momak
Kolica koja smo mi našli su 3 u 1 ali stvarno ta kosara nije potrebna toliko.evo mali necak star 3 mj cjelo vrijeme je u toj as jaje i necakinja je svega par puta spavala u tom da smo ju vidjeli al kad eto kolica su komplet moram pitat jel se moze bez tog uzet
zebrica
A čujte to su bila neka druga vremena, ja se ne sjećam da sam imala hranilicu ali se sjećam da sam lijepo sjedila mami u krilu i jela ili bilo kome drugome. Kakva hranilica! Imala sam hodalicu i imam krasne kukove jer sam ju valjda mrzila . Ne sjećam se da sam gledala crtiće više od 15 minuta ali se sjećam da sam imala puno dvorište prijatelja.
Hoću reći da izuzev nekih zdravologičnih stvari tipa AS i slično ljudi se mogu snaći na sto načina i bez ovih pomodnih preseravanja gdje je naglasak na troši novce i još novaca a kaj ako nemaš? Nemaš za kinderbet? Nemaš za autosjedalicu , ni košaru ni ajnprlek? A nemaš od koga ni dobiti?
Kaj se isčuđavamo danas ko pura dreku jer su ljudi prije imali drukčije metode i evo nas živi smo i zdravi možda puno zdraviji nego generacije koje dolaze.
Meni nije normalno da djete od pet godina igra igrice dva sata na plejki da djete od dvije bleji u crtiće na kompjuteru dva sata a ne način na koji je netko doveo djete doma.
Nama AS jedino sluzi za putovanje autom...sve ostalo vrijeme bebac je u kosari. Novorodence radi kukova i svega ostalog ne bi smijelo dugo biti u polozaju u kojem je u AS. Kad smo isli s njim na put svakih sat ipo bi ga izvadili iz AS na bar 15 min I onda tek nastavili. Kosara nam je za setnje idealna jer u njoj se razmase nogicama I rukicama, slobodan je I udobno mu je tako kad smo na kavi on zaspe. :)
14.06.2014. L ♥
Joj mame drage....prije 3dana dobila sam krvarenje u 22tjednu. Uzasno sam se prepala... Medutim,imam hematom na posteljici malo veci. Fali jedan veci dio posteljice,ali trenutno to bebici ne smeta. Doktori su mi rekli strogo mirovanje u bolnici do daljnjeg. Primam neke inekcije protiv krvarenja,otvaranja,trudova... Bebica redovno partija sto mi je neizmjerno drago. Nadam se da cu uskoro doma pa makari tamo lezala....
Mama Zana 😊
Mama zana....držim fige da sve bude ok....miruj i odmaraj,a ako ti se cura javlja znači da je sve ok
Hvals cloudy,mirujem,jedino sto odem do wc-a i nazad. A moja cura je Bogu hvala dobro,skace i lupa,a mama odmara i uziva u njezinim lupkanjima...,
Mama Zana 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji