Bila sam protiv AS dok nisam skuzila koliko ga kosara puno vise drma I puno je nesigurnija. Za prijevoz bi uvijek izabrala AS jer probali smo I jedno I drugo. Nikad ne znas kako ce biti na cesti, dogada se da moras naglo kociti, ne radi vlastitog neopreza vec neopreza drugih I kosara ga ne moze zastiti od takvih situacija kao AS. Primjetili smo I na njemu kako gusta u voznji kad je u AS, a kako je nemiran kad se vozi u kosari. Ali svatko zna najbolje svoje dijete :))
14.06.2014. L ♥
:) LuKi ... iako nismo još korisitili niti jedno niti drugo, potpisujem te... i to sam onak zaključila kao aktivni sudionik u prometu :) ali kao što i ti kažeš, svatko zna najbolje za svoje dijete... ja prva mrzim kad mi se netko petlja u bilo što, tako mislim da će biti i kad je u pitanju odgoj, tako da, ne bi htjela nikome nametat svoje mišljenje ali koristit ću as :D
Užas, al naprosto užas je osjećaj kad ne možeš zaštiti svoje dijete. Mi S nismo mogli voziti niti u košari niti u AS punih godinu dana zbog bolesti, preporodila sam se kad je u AS sjela jer sam znala da je sigurna. Zamislite si putovanje negdje a dijete od par mjeseci vam leži na sjedalu, svako kočenje, ono leti! Uvijek ali uvijek AS!
Cloudy, slazem se u potpunosti. Ja sam mamu odmah upozorila da mi se ne petlja u odgoj jer znam da bi probala. Sva sreca imam zakon svekrvu, ne mijesa se I ne soli pamet; volim je :)
14.06.2014. L ♥
Cloudy bez sekirancije. Ti i dragi znatesvoje. Ni ja nevolim da mi se netko gura mjesa di netreba em sam djevica po horoskopu ( da nepricam o osjetljivosti i eksplodiranju) ali znamo ja i muz svoje i to mi je bitno. I ja cu malu nosit u as , kupitcemo kolica tri u jedan pa da sam mirna s tim jedva cekam da kupimo to da sve spremim jedva ju cekam primit u ruke
zebrica
Zebrice...onda se kužimo ko dvije djevice....možeš mi radit šta hoćeš ali mi nemoj nametat svoje mišljenje
Haha da.."mozes mi rec svoje misljenje al nemoj ga ponavljat sto puta "haha
zebrica
Pozdravljam sve mamice koje će voziti bebe u AS. Prvi put mi je beba išla van u AS, ne vidim razloga da drugi put isto ne bude tako. A prije 30-ak godina nije ni bilo ni AS, ali ni toliko autiju na cesti i auti nisu išli brže od 100 km na sat (bar ovi naši stari jugići i peglice) jer bi se inače raspali. Isto tako nije bilo ni ABS kočenja ni zračnih jastuka za vozača i suvozača ni sličnih stvari, pa danas auto uopće ne želimo kupiti bez toga, jel...
Samo savjet - tko kupuje kolica radije kupite 2u1 nego 3u1, jer ona košara iz 3u1 vam neće puno biti korisna (osim ak se ne šećete u kvartu sa njom), a kod 2u1 vam je košara i AS (spuštaju se leđa kad se AS stave na kolica) što vam je realno puno praktičnije.. Just a suggestion.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
slazem se ovo za kolica...mi smo uzeli 3u1 i uopce ne koristimo kosaru...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma kad sam ja našla prekrasna kolica koja su mi se na prvu svidjela i ta su 3 u1.... već smo i čuli to za košaru al kad nisam na 2 u 1 naletila da mi se sviđaju...bude beba spavala u košari kad ćemo ić u goste negdje...
Sortiraj odgovore
Najstariji