opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    05. Rujan 2014. 14:58

Bila sam protiv AS dok nisam skuzila koliko ga kosara puno vise drma I puno je nesigurnija. Za prijevoz bi uvijek izabrala AS jer probali smo I jedno I drugo. Nikad ne znas kako ce biti na cesti, dogada se da moras naglo kociti, ne radi vlastitog neopreza vec neopreza drugih I kosara ga ne moze zastiti od takvih situacija kao AS. Primjetili smo I na njemu kako  gusta u voznji kad je u AS, a kako je nemiran kad se vozi u kosari. Ali svatko zna najbolje svoje dijete :))

14.06.2014. L ♥

cloudy
    05. Rujan 2014. 15:03

:) LuKi ... iako nismo još korisitili niti jedno niti drugo, potpisujem te... i to sam onak zaključila kao aktivni sudionik u prometu :) ali kao što i ti kažeš, svatko zna najbolje za svoje dijete... ja prva mrzim kad mi se netko petlja u bilo što, tako mislim da će biti i kad je u pitanju odgoj, tako da, ne bi htjela nikome nametat svoje mišljenje   ali koristit ću as :D

renata6
    05. Rujan 2014. 15:15

Užas, al naprosto užas je osjećaj kad ne možeš zaštiti svoje dijete. Mi S nismo mogli voziti niti u košari niti u AS punih godinu dana zbog bolesti, preporodila sam se kad je u AS sjela jer sam znala da je sigurna. Zamislite si putovanje negdje a dijete od par mjeseci vam leži na sjedalu, svako kočenje, ono leti! Uvijek ali uvijek AS!

LuKi5
    05. Rujan 2014. 15:16

Cloudy,  slazem se u potpunosti. Ja sam mamu odmah upozorila da mi se ne petlja u odgoj jer znam da bi probala. Sva sreca imam zakon svekrvu, ne mijesa se I ne soli pamet; volim je :)

14.06.2014. L ♥

Pilici
    05. Rujan 2014. 15:53

Cloudy bez sekirancije. Ti i dragi znatesvoje. Ni ja nevolim da mi se netko gura mjesa di netreba em sam djevica po horoskopu ( da nepricam o osjetljivosti i eksplodiranju) ali znamo ja i muz svoje i to mi je bitno. I ja cu malu nosit u as , kupitcemo kolica tri u jedan pa da sam mirna s tim jedva cekam da kupimo to da sve spremim jedva ju cekam primit u ruke 

zebrica

cloudy
    05. Rujan 2014. 16:51

Zebrice...onda se kužimo ko dvije djevice....možeš mi radit šta hoćeš ali mi nemoj nametat svoje mišljenje 

Pilici
    05. Rujan 2014. 17:04

Haha da.."mozes mi rec svoje misljenje al nemoj ga ponavljat sto puta "haha 

zebrica

Iskrica1347
    05. Rujan 2014. 17:50

Pozdravljam sve mamice koje će voziti bebe u AS. Prvi put mi je beba išla van u AS, ne vidim razloga da drugi put isto ne bude tako. A prije 30-ak godina nije ni bilo ni AS, ali ni toliko autiju na cesti i auti nisu išli brže od 100 km na sat (bar ovi naši stari jugići i peglice) jer bi se inače raspali. Isto tako nije bilo ni ABS kočenja ni zračnih jastuka za vozača i suvozača ni sličnih stvari, pa danas auto uopće ne želimo kupiti bez toga, jel...
    Samo savjet - tko kupuje kolica radije kupite 2u1 nego 3u1, jer ona košara iz 3u1 vam neće puno biti korisna (osim ak se ne šećete u kvartu sa njom), a kod 2u1 vam je košara i AS (spuštaju se leđa kad se AS stave na kolica) što vam je realno puno praktičnije.. Just a suggestion.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    05. Rujan 2014. 18:21

slazem se ovo za kolica...mi smo uzeli 3u1 i uopce ne koristimo kosaru...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    05. Rujan 2014. 18:38

Ma kad sam ja našla prekrasna kolica koja su mi se na prvu svidjela i ta su 3 u1.... već smo i čuli to za košaru al kad nisam na 2 u 1 naletila da mi se sviđaju...bude beba spavala u košari kad ćemo ić u goste negdje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.