opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    31. Srpanj 2014. 14:22

Booble bas tako!!!
    Nadam se da ce dotada sve biti o.k., al cim bi usla u 37tt- bilo bi me svuda
    ...pa ovako mlohava i van svake kondicije- ne znam kak cu uopce imati snage poroditi se
    Napravim par koraka od WCa do kreveta i imam osjecaj da sam 100m otrcala u sprintu!
    ...a i vec sam rekla da mi najbolje u wc se i preseliti..s obzirom da hodam ko puz,a imam stalni pritisak na mjehur- ispada da se taman smjestim u krevet i opet...i tako u krug CIJELI DAN...i onda kap-dve...za izluditi  

antonio
    31. Srpanj 2014. 14:23

mmama moja malena nece pa nece van ubija me ovo cekanje u pojam moji decki su van isli puno prije termina a ova moja malena nece nikako i termin prosisali.

Hope
    31. Srpanj 2014. 14:41

Bas mi je drago!!!!!
    ...i nikak nam dobro...kad narastu- bit ce druge brige, pa opet nem,a spavanja...
    A mislim nakon nekog vremena da ne bi ni mogla odspavati sve u komadu, nakon toliko nespavanja !!!! ....ili vec na hodajuci naucis i odrijemati

...neka je sve proslo o.k., pa i ovo ces nadoknaditi kad-tad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.