cure moje da vam se javim.. sjedim ja na terasi, pričam sa mamom o veličinama bodija za malca i osjetim ko ribicu kratko sa lijeve strane (dosta lijevo). jel to nekakva naznaka?? možda glupo pitanje al eto u iščekivanju sam...
cure moje da vam se javim.. sjedim ja na terasi, pričam sa mamom o veličinama bodija za malca i osjetim ko ribicu kratko sa lijeve strane (dosta lijevo). jel to nekakva naznaka?? možda glupo pitanje al eto u iščekivanju sam…
Ninika11 to može biti to Ja sam isto u početku to osjećala ko kad te ribica okrzne - super osjećaj
Koja pidzama, ova 50/56? Ja imam 62/68 al sam poskidala etikete a i ne znam za kaj bi mijenjala...
Koja pidzama, ova 50/56? Ja imam 62/68 al sam poskidala etikete a i ne znam za kaj bi mijenjala…
50/56 mu je taman posvuda osim kod nogica i guze tamo mu je malo mislim promjer te nogice do guze na pidami je ko njegova prva polovica noge!! A 62-68 mu je kod nogice i guze taman a gore pliva u tome ma uzas...Body su stvarno odlicni ali pidama zesci promasaj !! Neka mi zamjene za bilo sta ako ne nek mi novce vrate..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Huh, baš grozno za pidžamice... Ali mislim da oni vraćaju novce, bila sam jednom na blagajni kad je cura vraćala neke tenisice i dobila novce nazad...
Darija, moj muž je na godišnjem, i od kad smo došli iz rodilišta, sav je neki nježan, i baš bi da to dođe što prije... Što da ti kažem? Sve isto kao i kod vas
Huh, baš grozno za pidžamice… Ali mislim da oni vraćaju novce, bila sam jednom na blagajni kad je cura vraćala neke tenisice i dobila novce nazad…
Darija, moj muž je na godišnjem, i od kad smo došli iz rodilišta, sav je neki nježan, i baš bi da to dođe što prije… Što da ti kažem? Sve isto kao i kod vas
Vracaju novce... Ja sam nedavno kupila haljinu, onako na blef, jer mi je dobro izgledala na sestricni...na meni nije, pa sam je vratila...i dobila novce nazad...dala sam im racun, napravili povrat bez problema....
I kazem ti ja Marija, vi ste neki nas slavonski ekvivalent...kod vas sve nesto slicno kao i kod nas
..a sto se tice mjesecarenja, ne znam sta bi ti rekla....i ja bi se na tvom mjestu prepala, pogotovo sto se nikad nisam susrela s tim....mozda netko od cura zna vise o tome?!
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija tako mi je svejedno dali ce mi vratit novce ili zamjenit za nes drugo ali dobro je i to znati tnx draga
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji