opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    31. Srpanj 2014. 19:51

joj nadam se da je... baš jedva čekam. vrijeme mu je više

Boobie
    31. Srpanj 2014. 22:00

Koja pidzama, ova 50/56? Ja imam 62/68 al sam poskidala etikete a i ne znam za kaj bi mijenjala...

MarijaŠ
    31. Srpanj 2014. 23:07

Huh, baš grozno za pidžamice... Ali mislim da oni vraćaju novce, bila sam jednom na blagajni kad je cura vraćala neke tenisice i dobila novce nazad...

Darija, moj muž je na godišnjem, i od kad smo došli iz rodilišta, sav je neki nježan, i baš bi da to dođe što prije... Što da ti kažem? Sve isto kao i kod vas 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 04:12

Marija tako mi je svejedno dali ce mi vratit novce ili zamjenit za nes drugo ali dobro je i to znati tnx draga

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    01. Kolovoz 2014. 06:18

Ma naravno, bitno da vratiš kad ne odgovara... Nema na čemu 

Nego, jel imala koja od vas iskustva s mjesečarima? Mi smo vam imali vrlo, vrlo burnu noć i evo ja vam ne spavam od 4 sata... Moj je dragi mjesečario. Popeo se skroz na tavan, i tamo se probudio, i nije znao naći izlaz. A ja mislila da je otišao na wc, vidim ne vraća se, krenem ga tražiti po kući... Ma panika živa, nikad nisam bila u takvom strahu. I čujem ga gdje lupa gore, i taman nekako skupim hrabrosti da ga idem gore tražiti i on se vraća, sav jadan u bunilu, prljav, pun paučine. Nikad mi do sad to nije radio, pa sam se sva isplašila... On evo spava,uspio mi je objasniti da ne zna kako se našao gore na tavanu, niti išta... A ja cijelu noć hodam i ne znam kud bi sa sobom. Cijelu trudnoću ne pijem kavu, ali evo jedna velika šalica upravo ispred mene...  Što da radim ako se ponovi? Znam za one klasične - da se mjesečare ne smije buditi i to, ali strah me..

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.