opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    31. Srpanj 2014. 19:44

cure moje da vam se javim.. sjedim ja na terasi, pričam sa mamom o veličinama bodija za malca i osjetim ko ribicu kratko sa lijeve strane (dosta lijevo). jel to nekakva naznaka?? možda glupo pitanje al eto u iščekivanju sam...

paris
    31. Srpanj 2014. 19:46

ninika11

cure moje da vam se javim.. sjedim ja na terasi, pričam sa mamom o veličinama bodija za malca i osjetim ko ribicu kratko sa lijeve strane (dosta lijevo). jel to nekakva naznaka?? možda glupo pitanje al eto u iščekivanju sam…

Ninika11 to može biti to  Ja sam isto u početku to osjećala ko kad te ribica okrzne - super osjećaj

ninika11
    31. Srpanj 2014. 19:51

joj nadam se da je... baš jedva čekam. vrijeme mu je više

Boobie
    31. Srpanj 2014. 22:00

Koja pidzama, ova 50/56? Ja imam 62/68 al sam poskidala etikete a i ne znam za kaj bi mijenjala...

Tejuska♡
    31. Srpanj 2014. 23:02

Boobie

Koja pidzama, ova 50/56? Ja imam 62/68 al sam poskidala etikete a i ne znam za kaj bi mijenjala…

50/56 mu je taman posvuda osim kod nogica i guze tamo mu je malo mislim promjer te nogice do guze na pidami je ko njegova prva polovica noge!! A 62-68 mu je kod nogice i guze taman a gore pliva u tome ma uzas...Body su stvarno odlicni ali pidama zesci promasaj !! Neka mi zamjene za bilo sta ako ne nek mi novce vrate..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    31. Srpanj 2014. 23:07

Huh, baš grozno za pidžamice... Ali mislim da oni vraćaju novce, bila sam jednom na blagajni kad je cura vraćala neke tenisice i dobila novce nazad...

Darija, moj muž je na godišnjem, i od kad smo došli iz rodilišta, sav je neki nježan, i baš bi da to dođe što prije... Što da ti kažem? Sve isto kao i kod vas 

DarijaZ
    01. Kolovoz 2014. 10:44

MarijaŠ

Huh, baš grozno za pidžamice… Ali mislim da oni vraćaju novce, bila sam jednom na blagajni kad je cura vraćala neke tenisice i dobila novce nazad…

Darija, moj muž je na godišnjem, i od kad smo došli iz rodilišta, sav je neki nježan, i baš bi da to dođe što prije… Što da ti kažem? Sve isto kao i kod vas 

Vracaju novce... Ja sam nedavno kupila haljinu, onako na blef, jer mi je dobro izgledala na sestricni...na meni nije, pa sam je vratila...i dobila novce nazad...dala sam im racun, napravili povrat bez problema....

I kazem ti ja Marija, vi ste neki nas slavonski ekvivalent...kod vas sve nesto slicno kao i kod nas 
    ..a sto se tice mjesecarenja, ne znam sta bi ti rekla....i ja bi se na tvom mjestu prepala, pogotovo sto se nikad nisam susrela s tim....mozda netko od cura zna vise o tome?!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 04:12

Marija tako mi je svejedno dali ce mi vratit novce ili zamjenit za nes drugo ali dobro je i to znati tnx draga

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani