Paris?? 7mj i nosi te 62-68 ma covjece pa vidjela sam ja da je to ultra veliko!! A nis bice dobro za jesen/zimu s obzirom da sad imamo tek mjesec dana :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
pa kaj su ovaj put stvarno onda pretjerali s velicinama....
Laura 21.08.2014 :-*
A ja si bas mislila necu 50/56 to ce brzo prerast :D ma nosit ce ih makar silom potfrknute
eh super savjet...nadam se da ce se mom muzu dat ici...
Joj da, ta familija baš zna izludit čovjeka kad ne treba A beba je bila tu negdje po uzv-u - nikad nije bio ono savršenih dimenzija pa da dimenzije svih organa budu iste gestacijske dobi tak da nisam sigurna jel to ima neke veze... Valjda samo oni znaju kad su spremni za ići van
Mene su svi uvjeravali da će biti i ptije termina - zadnjih 10-ak dana doktori su mi na kontroli govorili moglo bi vam to svaki čas .... i tak je prošlo 2 tjedna, a ja svaki dan sve osluškujem jel se što događa
Najbolje mi je bilo kad su me na tim kontrolama pitali dal osjećam kakve trudove pa sam onda ja sva nadobudna do slijedećeg pregleda kao pratila - jasno ništa nisam osjetila - zaključila sam da kad je pravi trud onda znaš da je!
e tako i mene uvijek pitaju... i uvijek vele da bi moglo svaki cas...i tako vec 3 tjedna... ludim...pucam po savovima...
tea moj ti je vec imun na klokanicu... sad kad je na laptopu prije nego ga ugasi pita mene...ides na klokanicu...heheheh
Ja sam svom muzu zabranila godisnji prije nego kaj odem u bolnicu, kad ja odem on na godisnji, taman se stigne otrijezniti
Sortiraj odgovore
Najstariji