Drage moje samo pozdravljam :-)
Isla i ja u Lidl danas, htejla sam malom kupiti onaj stolcic da moze lijepo prati zubeke i rucice i nastavak za wc. Usput sam mu htjela i bodyca par uzet. Na kraju je bio jos samo jedan rozi stolcic (necu mu bas kupit rozi :-)). Nastavaka za wc vise nije bilo. Od bodyca ostali samo mali brojevi, uzela sam samo jedan paket. Od prije znam da su njihove velicine puno vece, tak da sam mu uzela 74-80, iako sad nosimo 86-92. Jedino cega je jos bilo puuuuno su one puzzle za pod, ali to vec imamo, a i u Konzumu su recimo jeftinije. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
a ja sam danas bila na protocima, odlicni su i sve je bas kako treba.. plodne vode takoder imam dovoljno a na kraju pregleda mi je doktorica malo pokazala moju princezu, taman je pila vodicu i mljackala, toliko je to liceko vec izdefinirano, da sam na crno bijelom uzv vidjela bas pravu malu bebu sa debelim obrascicima kako mljacka i trlja se po licu.. rastopila sam se i taj mi je prizor u glavi cijeli dan
ma nee, tek iduci cetvrtak ce mjeriti bebicu pa onda mozda idem.. sad su samo gledali jel bebica sve uredno prima preko mene
Sortiraj odgovore
Najstariji