Lilica i Boobie - SUUUUPEEEERRRRR....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Booble, super da je pregled dobro prošao!
Lilice, baš mi je jako drago što imaš tu lijepu sliku u glavi, samo ju zadrži i dalje, kao i pozitivne misli, i brzo će četvrtak, pa time i povratak doma
Moj suprug i ja smo se upravo vratili iz rodilišta. Išli se prijaviti za darivanje matičnih stanica iz pupkovine, pa nam je babica usput pokazala i rodilište, jer nije bilo nikoga unutra... Baš nam je bilo super. Sad tek jedva čekam. Doduše, od sutra smo u 38. tjednu, pa tko zna... I na povratku naišli u Lidl. Dakle, žene su ga opustošile... Ali uspjela sam naći nešto za nas, pa smo se ponovili u bodiće veličine 50/56.
Krešimir 19.08.2014. <3
Pa tako i meni isto!!! Ono, odmah me uhvatilo, išla bih roditi sutra ako treba. Još je i ta babica koja nam je sve pokazala bila baš jako vesela i susretljiva, puna riječi ohrabrenja, pa mi je to sve bilo fora. I taman smo bili u vrijeme posjeta, pa smo i vidjeli kako pokazuju jednu bebicu obitelji. Ma, kako je samo slatka...
Krešimir 19.08.2014. <3
cure moje da vam se javim.. sjedim ja na terasi, pričam sa mamom o veličinama bodija za malca i osjetim ko ribicu kratko sa lijeve strane (dosta lijevo). jel to nekakva naznaka?? možda glupo pitanje al eto u iščekivanju sam...
Sortiraj odgovore
Najstariji