opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    31. Srpanj 2014. 11:49

Ja sam svom muzu zabranila godisnji prije nego kaj odem u bolnicu, kad ja odem on na godisnji, taman se stigne otrijezniti

missha
    31. Srpanj 2014. 12:27

H&M ima te jednodjelne stvari poprilično velike. Moja curka je sad stara 14 mj i velika joj je pidžamica ljetna jednodjelna 80, bila bi joj taman 74. A hlačice neke nosi već 86 :D Tak da ono... Brojevi više manje jako variraju od marke do marke.

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 12:37

e a to ce nama novim mamicama jaaako otezati jer se ni same jos ne razumijemo u velicine bebine robice...

Laura 21.08.2014 :-*

Kokolina
    31. Srpanj 2014. 13:17

znači i lidl je "uvečao" brojeve kao i H&M?? hvala curke na inf, onda znači uzimam 50/56 piđamice? naravno, ako išta upecam u ovo doba 

Boobie
    31. Srpanj 2014. 13:25

Evo nas s pregleda, danas tocno puni 31tt a mali je tjedan dana manji ko i od pocetka,  imamo 1637g, na proslom pregledu je trbuscic bio 3tj manji (odnosno 2 kad se oduzme onih tjedan dana od pocetka) al sad je sve po spagi za 30tt otkrenuo se glavicom dolje, ctg je uredan, trudova nema i ja zatvorena... i dobila sam sluzbenu potvrdu, jos 4tj i skidaju me sa mirovanja i utrogestana 

Hope
    31. Srpanj 2014. 14:07

Boobie

Evo nas s pregleda, danas tocno puni 31tt a mali je tjedan dana manji ko i od pocetka,  imamo 1637g, na proslom pregledu je trbuscic bio 3tj manji (odnosno 2 kad se oduzme onih tjedan dana od pocetka) al sad je sve po spagi za 30tt otkrenuo se glavicom dolje, ctg je uredan, trudova nema i ja zatvorena… i dobila sam sluzbenu potvrdu, jos 4tj i skidaju me sa mirovanja i utrogestana 

A meni sutra tocno 31tt !!!
    Joj, kako mi je drago zbog tebe!!!!!!!!!!
    Ja cu sutra ili u pon.na pregled i nadam se da je sve o.k.,da me nece zadrzati! (puni su im i kapaciteti u bolnici jos uvijek..cujem )
    Meni su rekli da ako se ovakvo stanje nastavi da cu u 34.tjednu jos morati doci na lezanje..pa do daljnjeg...isto se nadam da ce me bar pred kraj pustiti da setam!!!
    Sad si mi malo nade dala
    SRETNO da tako sve i ostane!!!!

Tejuska♡
    31. Srpanj 2014. 14:48

Boobie

Evo nas s pregleda, danas tocno puni 31tt a mali je tjedan dana manji ko i od pocetka,  imamo 1637g, na proslom pregledu je trbuscic bio 3tj manji (odnosno 2 kad se oduzme onih tjedan dana od pocetka) al sad je sve po spagi za 30tt otkrenuo se glavicom dolje, ctg je uredan, trudova nema i ja zatvorena… i dobila sam sluzbenu potvrdu, jos 4tj i skidaju me sa mirovanja i utrogestana 

Boobie bravoo!!! :D jos 4tj znaci bravoo:) Ma bice to sve super 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kokolina
    31. Srpanj 2014. 13:54

Booble baš mi je drago!!!! 
    eto ti kaskaš za mnom točno 1 tj 

Boobie
    31. Srpanj 2014. 13:59

Kokolina

Booble baš mi je drago!!!! 
    eto ti kaskaš za mnom točno 1 tj 

Hvala  izgleda da ce biti pravi baby boom na klokanici krajem 9. I pocetkom 10mj. 

cloudy
    31. Srpanj 2014. 13:56

Helou curke...samo da vam se javim...vidim da ste se o lidlu raspisale...meni je sad još nekak rano ić jer bebica stiže u 1 mj... iako ono što sam vidjela u katalogu je preslatko :)  hope...pa jel ona jedina pedijatrica kod nas? Čula sam da se ljudi žale i da je katastrofa al kao što ti kažeš očito nekog ima

Hope
    31. Srpanj 2014. 14:15

cloudy

Helou curke…samo da vam se javim…vidim da ste se o lidlu raspisale…meni je sad još nekak rano ić jer bebica stiže u 1 mj… iako ono što sam vidjela u katalogu je preslatko :)  hope…pa jel ona jedina pedijatrica kod nas? Čula sam da se ljudi žale i da je katastrofa al kao što ti kažeš očito nekog ima

Ma,bit ce ti u Lidlu jos tih akcija..malo-malo ih imaju!

Jos postoji jedna/jedan ( ne znam tko je...mislim isto zena), al za nju/njega vele da je o.k.!!
    Za ovu nisam jos od NIKOG cula jednu, jedinu lijepu rijec!
    U svakoj je smjeni 1 pedijatar... Ja se nadam da necu na nju nabasati...
    Moju frendicu u 3mj.nije nikako htjela pustiti kuci...stalno je nesto izmisljala da je sa djetetom..bila 7 dana nakon poroda i 7.dan dosao/la taj 2.pedijatar/ica i rekli joj neka se brze sprema kuci dok ova nije dosla u smjenu, jer ce opet izmisliti neki razlog da ostane!
    A porod imala supar..bebica..dojenje..sve super..i eto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani