H&M ima te jednodjelne stvari poprilično velike. Moja curka je sad stara 14 mj i velika joj je pidžamica ljetna jednodjelna 80, bila bi joj taman 74. A hlačice neke nosi već 86 :D Tak da ono... Brojevi više manje jako variraju od marke do marke.
e a to ce nama novim mamicama jaaako otezati jer se ni same jos ne razumijemo u velicine bebine robice...
Laura 21.08.2014 :-*
znači i lidl je "uvečao" brojeve kao i H&M?? hvala curke na inf, onda znači uzimam 50/56 piđamice? naravno, ako išta upecam u ovo doba
Evo nas s pregleda, danas tocno puni 31tt a mali je tjedan dana manji ko i od pocetka, imamo 1637g, na proslom pregledu je trbuscic bio 3tj manji (odnosno 2 kad se oduzme onih tjedan dana od pocetka) al sad je sve po spagi za 30tt otkrenuo se glavicom dolje, ctg je uredan, trudova nema i ja zatvorena... i dobila sam sluzbenu potvrdu, jos 4tj i skidaju me sa mirovanja i utrogestana
Helou curke...samo da vam se javim...vidim da ste se o lidlu raspisale...meni je sad još nekak rano ić jer bebica stiže u 1 mj... iako ono što sam vidjela u katalogu je preslatko :) hope...pa jel ona jedina pedijatrica kod nas? Čula sam da se ljudi žale i da je katastrofa al kao što ti kažeš očito nekog ima
Sortiraj odgovore
Najstariji