a muz mi radi do 3 i tad ce vec vjerojatno sve bit rasprodano,a ja vise ne vozim jer me svako malo uhvati neka tupa bol pa mi muz neda vozit...do lidla imam 10 kilometara u jednom smjeru... :-(
Laura 21.08.2014 :-*
Tina0208 - čitam tvoje postove i prisjećam se sebe i tog iščekivanja uoči termina Na kraju je mali tvrdoglavac prešišao termin, a ja ništa, ama baš ništa, osim njegovog ludiranja unutra, nisam osjećala ni na dan poroda - samo mi je puknuo vodenjak u jednom trenu i to je bilo to
Svi su me danima ispitivali jel osjećaš što, jel se smirio, jel ovo jel ono pa sam i ja samu sebe izludila s razmišljanjem pa jel moguće da se nešto dešava a da ja ne kužim te neke znakove - no da, skužila sam vrlo dobro kad se zbilja počelo dešavati
Daa normalno da ne vozis ... Da vjerovatno bude :( a mozda da odes provjerit pa sta mozda budes imala srece pa nesta ugrabis :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
paris stvarno??? ja bi bas voljela da imam takav scenarij...a ne da se puno mucim... eto termin mi u subotu...sa koliko si ti rodila???
tea neznam ni sama...bas sam tuzna zbog toga kad su mi bodici bas lijepi,a voljela bi si uzet i one dvije haljine...onu dugu o onu kaj imaju jos jednu od danas...
Prenijela sam 4 dana - to je još super, a meni je bilo ko 4 tjedna! Već sam bila luda od ispitivanja, iščekivanja i da riješim taj porod kad već drugačije ne ide van Nadam se da će i tebi kad krene ići brzo - meni je od puknuća vodenjaka do poroda prošlo oko 9h - ja sam se bila pripremila na duuuuuuuuuuuuuuugo rađanje - kao prvorotkinja sam, pa mi je mama imala dugačke i teške porode i tako sve nešto pa je za mene ovih 9h super
S tim da mi trudovi uopće nisu imali nikakav pravilan razmak ni trajanje sve negdje dok mi nisu dali lagani drip jer se glavica nije spuštala kak bi trebalo.
E da, što se tiče tih veličina bodića iz Lidla koji su zbilja super možda vam pomogne info da mom malcu od 7 mj tek sad njihov broj 62-68 savršeno paše - inače ima preko 70 cm.
tea hvala na savjetu...svakako cu javit poslje kad mi muz dode...
paris u potpunosti znam kako ti je bilo...tako je sad i meni... najgore mi je to kaj mi mobitel neprestano zvoni i stizu mi poruke i vec sam luda... cijela familija je uzela godisnji oko termina mog poroda i sad kad im je ostalo tjedan dana samo godisnjega,a kod mene se nista ne dogada svi lude i pucaju po savovima jer se nece stici istrijezniti... hehe
a ko da ja odlucujem kad ce beba van... e jel tvoja beba bila manja po ultrazvuku??? za moju kazu da je manja za tjedan dana... jel to mozda ima veze s tim pa cu rodit tek za tjedan dana??
Sortiraj odgovore
Najstariji